Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perdarytame „The Roop“ „Discoteque“ klipe ZIP FM duetas įdarbino kojų pirštus: pamatykite

Daugelio nurašomi, nepelnytai pamiršti ar net slepiami kojų pirštai privalo grįžti į didžiąją sceną. Tokią žinutę grupei „The Roop“ siunčia ZIP FM ryto laidos duetas Gedas Saročka ir Timūras Augucevičius.
Timūras Augucevičius, Gedas Saročka
Timūras Augucevičius, Gedas Saročka / ZIP FM nuotr.

Grupei, kuri į neregėtas aukštumas pakėlė rankų pirštų miklumą, radijo laidų vedėjai palaikymą demonstruoja perdarę dainos „Discoteque" klipo epizodą. Jame pagrindiniai veikėjai – kojų pirštai.

THE ROOP – „Discoteque" (ZIP FM toes edition):

VIDEO: THE ROOP - Discoteque (ZIP FM toes edition)

„Linksminasi visi, pasilinksminome ir mes. Apšokti „The Roop" nepavyktų, geriau padainuoti irgi sunkiai, tad radome nišą. Apnuoginome ir įdarbinome tas kūno vietas, kurias kiti slepia. Rankų pirštai yra paklusnūs, daro viską, ką liepia šeimininkas. O va kojų – gyvena savo gyvenimą, neklauso nors tu ką. Todėl teko juos surišti. O tada jau epizodą nufilmavome praktiškai be kliurkų," – klipą komentuoja Gedas.

ZIP FM nuotr./ZIP FM kolektyvas
ZIP FM nuotr./ZIP FM kolektyvas

Klipo pabaigoje pasirodžiusi šokančių pirštų šeimininkė Barbora – Gedo dukrytė. Barbora – didžiulė „The Roop" fanė, tačiau valanda su šokančiais pirštais būsimai pirmokei įspūdžio nepaliko.

„Po filmavimo su mažąja prisipirkome greito maisto, papuotavome, nereikėjo važiuoti į darželį pietų miego. Galutinė video versija ir Barborai, ir jos broliui patiko. Žodžiu, visi laimingi," – šypsosi G.Saročka.

Klipe nusifilmavusi trijulė tiki, jog „The Roop" į finalą pateks. Galiutinėje įskaitoje Gedas Lietuvai prognozuoja 4, Barbora – 1 vietą, o Timūras nuo burtų ir spėlionių susilaiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius