Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pergalingas „The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse: užėmė pirmą vietą

Šeštadienio vakarą išaiškėjo, kam atiteko Vokietijos alternatyvaus konkurso „Eurovizijos“ širdžių nugalėtojo titulas – garbingą laimėjimą pelnė 22 taškus surinkę „The Roop“. Gyvus atlikėjų pasirodymus bei parodytus vaizdo įrašus ir vaizdo klipus iš nacionalinių atrankų stebėjo milijonai Vokietijos televizijos žiūrovų.
„The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse
„The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse / Stopkadro ir 15min nuotr.

Šeštadienio vakarą per Vokietijos visuomeninį transliuotoją ARD vyko alternatyvus konkursas, kuriuo buvo siekiama pagerbti „Eurovizijoje“ turėjusias dalyvauti šalis. Atsižvelgiant į visas apsaugos priemones, konkursas vyko be žiūrovų ir buvo laikomasi saugumo reikalavimų.

Konkurso finale pasirodė tik 10 šalių – buvo galima išgirsti Lietuvos, Azerbaidžano, Bulgarijos, Danijos, Islandijos, Italijos, Maltos, Rusijos, Švedijos ir Šveicarijos atstovų dainas. Iš jų 3 šalys pasirodymus atliko gyvai. Vis tik iš jų garbingiausią širdžių nugalėtojo titulą pagal televizijos žiūrovų balsus pelnė „The Roop“. Lietuvos atstovai surinko 22 taškus. Visą grupės pasirodymą galite išgirsti čia.

Stopkadro nuotr./„The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse
Stopkadro nuotr./„The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse

Prieš kiekvieną šalies pasirodymą ar vaizdo įrašą buvo parodyti ir anksčiau dalyvavusių šalies atstovų pasirodymai. Vokietijos žiūrovai turėjo progą prisiminti „Eurovizijoje“ dalyvavusią ne tik Loreen su daina „Euphoria“, bet ir Ievą Zasimauskaitę, Donatą Montvydą bei „LT United“.

Tiesa, „The Roop“ žiūrovus nustebino ir po pasirodymo, kai lyderis Vaidotas Valiukevičius pasiūlė konkurso vedėjai išmokti pagrindinius grupės šokio judesius. Vedėja nedvejodama sutiko su pasiūlymu ir jau netrukus demonstravo ne tik humorą, bet ir kruopštumą išmokti populiarios dainos šokį.

Stopkadro nuotr./„The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse
Stopkadro nuotr./„The Roop“ pasirodymas alternatyviame Vokietijos konkurse

Vokietijos konkurso metu vyko ir Nyderlandų tiesiogiai transliuojamas 2020 m. dalyviams pagerbti skirtas „Europe Shine a Light“ renginys. Kaip įprastai buvo pristatoma kiekviena dalyvauti turėjusi šalis, jos vaizdo klipas, o namuose likę atlikėjai tarė po kelis žodžius apie dainų konkursą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius