Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji generalinė „Fusedmarc“ repeticija „Eurovizijoje“: „Šįkart scenoje buvo per daug šviesos“

Laisvas laikas baigėsi – prasideda intensyvus darbas. Trečiadienį Kijevo tarptautiniame parodų centre suskambo pirmosios antrojo pusfinalio generalinės repeticijos. Čia Lietuvos atstovams „Eurovizijoje“ teks praleisti iki pat vėlyvos nakties.
„Fusedmarc“ susitikimas su žurnalistais po repeticijos
„Fusedmarc“ susitikimas su žurnalistais po repeticijos / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Fusedmarc“ savo pasirodymą iki pusfinalio galės pakartoti tris kartus. Trečiadienį jie repetuos du kartus, o ketvirtadienį – dar vieną, prieš lipant į tiesioginės transliacijos sceną. Čia visi dalyviai jaučiasi kaip tikrame konkurse – iš eilės repetuojami viso pusfinalio pasirodymai.

Visi dalyviai į pasirodymą turi žiūrėti ne kaip į paprastą repeticiją, o kaip išties vykstantį konkursą. Antros generalinės repeticijos metu jų klausosi ir žiūrovai, įsigiję bilietus, ir užsienio komisija, kuri vertinima kiekvieną dalyvį. Jos balai sudaro 50 proc. galutinio rezultato.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Fusedmarc“
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Fusedmarc“

Pasirodymo išvakarėse Viktorija Ivanovskaja sakė įtampos nejaučianti. Su tokiomis pat nuotaikomis ji važiavo ir į repeticiją. „Jaučiamės pailsėję, 1 val. nakties nuėjome miegoti, tai čia labai labai pasisekė“, – šypsojosi Viktorija.

Generalinė repeticija prasidėjo 16 val., „Fusedmarc“ dainavo 16 numeriu, tad į sceną lipo apie 18 val. Atėjus jų eilei, atrodo, visos nereikalingos mintys buvo paliktos užkulisiuose. Viktorija atrodė pasitikinti savimi, atsipalaidavusi ir pasiruošusi sprogdinti revoliucijos bombą. Denisas – nenustojo šokti ir atrodė puikiai nusiteikęs.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Antrojo pusfinalio „Fusedmarc“ repeticija
Luko Balandžio / 15min nuotr./Antrojo pusfinalio „Fusedmarc“ repeticija

Padainavę muzikantai atėjo atiduoti duoklės ir žiniasklaidos atstovams – papasakojo pirmosios generalinės repeticijos įspūdžius. Anksčiau Viktorija skundėsi dėl nepakankamo garso repeticijų metu. Šįkart ši probema jau buvo išspręsta, bet atsirado kita – ją akino apšvietimas.

„Po repeticijos nuotaika nebloga. Šiek tiek reikia techninės pagalbos, bet dar turim laiko. Šįkart ant scenos buvo per daug šviesos. Iki šiol puikiai matydavau vietas, į kurias laiku turiu atsistoti. O dabar nemačiau, nes iš salės buvo per daug šviesos. Šią problemą reiktų tvarkyti. Dėl to šįkart nebuvau tokia užtikrinta“, – kalbėjo Viktorija Ivanovskaja.

Žiūrėkite video iš susitikimo su „Fusedmarc“:

VIDEO: „Fusedmarc“ repeticija: Viktorijai judėti scenoje trukdė pernelyg ryškios šviesos

Dainininkė teigė, kad lipti į sceną visai nebijojo: „Jaudulio visiškai nėra. Manau, kad ir nebus tokio jaudulio, kuris galėtų sugadinti pasirodymą, kuris maišytų transliuoti vidinę nuotaiką. Mums labai patinka mūsų daina.“

O prieš pasirodant, su Denisu atliko įprastą ritualą – tiesiog pasižiūrėjo vienas kitam į akis. „Dar jaučiame, kad tai – repeticija. Bet kai žengsime jau į konkursą sceną, mes darysim kitą ženklą.“

Be to, „Fusedmarc“ jau apsisprendę, kaip atrodys scenoje – šįkart scenoje vilkėjo pusfinalio drabužius. „Tik aš dar pavogsiu keletą papuošalų iš merginų“, – juokavo Denisas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Fusedmarc“ susitikimas su žurnalistais po repeticijos
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Fusedmarc“ susitikimas su žurnalistais po repeticijos

Ką galvoja apie antrojo pusfinalio konkurentus? „Aš sergu už visus, bet nesiklausiau įdėmiai jų. Pati žinau, ką jie išgyvena. Mes visi taip pat jaučiamės.“

„Mano nuomone, konkurse pasiseks baltarusiams. Aš žiūriu į juos ir galvoju, kad į penketuką jie tikrai pateks“, – kalbėjo Denisas.

Likus kelioms valandoms iki antrosio generalinės repeticijos, Viktorija ir Denisas žada ilsėtis.

„Aš nusiimsiu batus ir pusę valandos ramiai pasėdėsiu. Jau visi reikalai atlikti, gal pagalvosime, kaip geriau padaryti makiažą“, – sakė Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius