-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijos atstovė „Eurovizijoje“ Anggun pristatė pilną konkursinės dainos versiją

Šių metų Prancūzijos atstovė „Eurovizijoje“, iš Indonezijos kilusi Anggun (37) klausytojams pristatė ilgai lauktą pilną kūrinio „Echo (You and I)“, su kuriuo mėgins pavergti europiečių širdis, versiją.
Prancūzijai „Eurovizijoje“ atstovaus iš Indonezijos kilusi Anggun
Prancūzijai „Eurovizijoje“ atstovaus iš Indonezijos kilusi Anggun / anggunworld.com nuotr.

Dainą atlikėja pristatė kasmetinėje „MIDEM“ muzikinėje mugėje, vykstančioje Kanuose. Pačioje „Eurovizijoje“ kūrinys nuskambės gegužės 26 dieną, konkurso finalo metu. Prieš prasidedant konkursui atlikėja ketina surengti koncertinį turą, kurio metu žada aplankyti net penkiolika Europos valstybių, tarp jų ir Lietuvą – čia ji pasirodys nacionalinės atrankos finalo metu, kovo 3-iąją.

Kūrinį „Eco (You and I)“ parašė pati Anggun, muziką jam kūrė kompozitoriai Williamas Rousseau ir Jean-Pierre Pilotas.

Atlikėja, kilusi iš Indonezijos sostinės Džakartos, muzikuoti ėmė dar vaikystėje, o išgarsėjo 1997-aisiais sudainavusi kūrinį „Snow In the Sahara“. Pastarasis išleistas net trisdešimtyje šalių, tarp jų ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Iš viso Anggun yra išleidusi 20 albumų anglų, indoneziečių bei prancūzų kalbomis ir pelnė pripažinimą ne tik gimtojoje šalyje, bet ir Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje ir JAV. Anggun yra įrašiusi kūrinius su tokiais žinomais muzikantais kaip Zuccero ir „Reamonn“, taip pat bendradarbiavo su muzikos prodiuseriu Laurentu Wolfu įrašinėjant dainą „No stress“, – rašo portalas eurodiena.lt.

Praėjusių metų pabaigoje atlikėja išleido naujausią savo albumą  „Echos“, kuris kovo mėnesį bus perleistas naujai, įtraukus ir „eurovizinę“ dainą.

VIDEO: Anggun - Echo (You and I) - France - Official - Eurovision Song Contest 2012

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius