-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šįvakar paaiškės, kas taps Lietuvos atstovu „Eurovizijoje“!

Jau šiandien, kovo 3-iąją, po lygiai mėnesį trukusių nacionalinių atrankų į „Euroviziją“ pagaliau paaiškės, kas taps Lietuvos atstovu didžiajame konkurse Azerbaidžane.
Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo dalyviai
Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalo dalyviai

Iš viso žiūrovai vasario mėnesį televizijos ekranuose stebėjo net keturis nacionalinių atrankų pusfinalius, kuriuos šįvakar vainikuos didysis nacionalinės atrankos į „Eurovizijos“ konkursą finalas. Renginio metu paaiškės, kuris iš keturiolikos scenoje pasirodysiančių atlikėjų gins Lietuvos garbę Azerbaidžano sostinėje Baku.

Tiesioginę nacionalinio atrankos į „Euroviziją“ finalo transliaciją Lietuvos televizijos žiūrovai galės stebėti nuo 21:00 val., planuojama jos trukmė – 3 val.

Koncerto žiūrovai televizijos ekranuose išvys pirmojo atrankos pusfinalio nugalėtojų Beissoul, „Multiks“ ir „The Independent“ pasirodymus, taip pat iš antrojo pusfinalio į finalą deleguotų Katažinos, Vytauto Matuzo ir „Alive Way“ ruošiamus šou, trečiojo pusfinalio dalyvius Moniką Linkytę, „Bekešo Vilkus“ ir „Vig Roses“, ketvirtajame pusfinalyje triumfavusius Donatą Montvydą, „Dar“ ir Simoną Milinytę, taip pat programėlės „Balsuok“ į finalą deleguotą Gretą Šmidt ir mineralinio vandens „Akvilė“ konkurso dalyvių sprendimu į finalą patekusią Sati.

Kaip atrodo nacionalinio „Eurovizijos“ atrankos finalo scenarijus ir ką išvysime laidos metu, 15min.lt jau rašė.

Priešingai nei atrankų pusfinalių metu, kai už savo favoritus balsavo ir komisija, ir žiūrovai, nacionalinio atrankos finalo metu žiūrovų balsas nebus pageidaujamas – kas atstovaus Lietuvai didžiajame „Eurovizijos“ konkurse, nuspręs specialiai sudaryta komisija.

Apie tiesioginę renginio transliaciją, taip pat lauktus ir nenumatytus likimo vingius finale tiesiai iš įvykio vietos nuo 21:00 val. jums pasakos ir 15min.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius