-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susipažinkime: Švedijos atstovas „Eurovizijoje“ Ericas Saade

Aštuntasis antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasirodys Švedijai atstovaujantis Ericas Saade. Vaikinas Europai atliks dainą „Popular“.
Švedijos atstovas „Eurovizijoje“
Švedijos atstovas „Eurovizijoje“ Ericas Saade / eurovision.tv nuotr.

Ypatingas E.Saade talentas – gebėjimas kurti dainas. Vaikinas jas kuria nuo trylikos metų. Paties kurtos dainos skamba ir debiutiniame atlikėjo albume „Masquerade“, įrašytame bendradarbiaujant su tokiais žinomais prodiuseriais kaip Fredrikas Kempe, Alexanderis Kronlundas, Dimitris Stassosas ir kt. Žinomiausias jo atliktas hitas – „Manboy“, kurį daugelis dainuoja iki šiol.

Vaikinas yra išbandęs jėgas ne tik muzikoje – 2009-aisiais jis nusifilmavo „Disney“ kompanijos kurtame filme „My Camp Rock“, yra dirbęs televizijoje. Praėjusiais metais „Eurovizijos“ gerbėjai stebėjo jį televizijos ekranuose pranešantį Švedijos balų lentelę konkurse.

Pats E.Saade tikina, kad muzikuoti jį įkvėpė Michaelas Jacksonas – kartą pamatęs jo šou per televiziją, vaikinas pats panoro išmėginti jėgas muzikoje. Savo autoritetais atlikėjas laiko grupę „Backstreet Boys“ bei Bryaną Adamsą. Greta muzikos dainininkas turi ir dar vieną aistrą – futbolą. Polinkis į šį sportą paauglystėje vertė vaikiną dvejoti, kurį gyvenimo kelią pasirinkti. 

VIDEO: Eric Saade - Popular (Sweden) - Preview Video - 2011 Eurovision Song Contest

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius