Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Roop“ išvyko į „Eurovizijos“ finalą: pademonstravo išskirtinius įvaizdžius

Šeštadienį apie pietus grupė „The Roop“ išvyko į „Eurovizijos“ finalą „Ahoy“ arenoje. Jie taip pat nepraleido progos pasipuošti svarbiai dienai – pademonstravo raudonos spalvos kostiumus ir, žinoma, nuo lietaus apsaugančius lietpalčius.
„The Roop“ išvyksta į „Eurovizijos“ finalą
„The Roop“ išvyksta į „Eurovizijos“ finalą / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Išaušus lemiamai dienai grupė „The Roop“ 12 val. per lietų išvyko į „Ahoy“ areną. Čia prieš didįjį „Eurovizijos“ finalą paskutinį kartą surengs repeticiją, o jau vakare ruošis svarbiausiam pasirodymui.

Anksčiau kalbinti šiųmečiai Lietuvos atstovai „Eurovizijoje“ teigė, kad trečiadienį, dieną po pusfinalio, nusprendė tiesiog atsipūsti – anot jų, prieš finalą šeštadienį svarbu turėti daug jėgų.

Grupės nariai išvyko į „Eurovizijos“ finalą:

„Spėjome pailsėti vakar, tuo labai džiaugiamės, nes tikrai vakarykštė diena buvo be jokio darbo, bandėme nedirbti, o tiesiog gulėti, ilsėtis ir pavalgyti“, – pasakojo „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Nors kai kurie internautai teigė grupės pusfinalio pasirodyme įžvelgę priekabių, pavyzdžiui, pažėrė tam tikrų priekaištų dėl kamerų darbo, patys „The Roop“ patikino, kad įrašas buvo puikus.

„Kad vieniems įtinka, kitiems neįtinka, tai čia yra klasika, nes visiems neįtiksi. Svarbiausia įtikti patiems sau“, – kalbėjo „The Roop“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„The Roop“ išvyksta į „Eurovizijos“ finalą
Luko Balandžio / 15min nuotr./„The Roop“ išvyksta į „Eurovizijos“ finalą

Pasiteiravus, ar neketina kaip nors keisti pasirodymo didžiajame finale, „The Roop“ pabrėžė esantys patenkinti dabartiniu savo pasirodymu, nors neatmetė galimybės ir ką nors patobulinti. Jų manymu, nuolatos savo pasirodymą keičiantys atlikėjai galbūt patys nelabai žino, ko nori.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nufilmavo, kaip „The Roop“ pasirodymas pusfinalyje atrodė iš tribūnų: pamatykite

TAIP PAT SKAITYKITE: „The Roop“ pasirodymas Europos žurnalistų akimis: kokias vietas prognozuoja?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius