-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už savo favoritą „Eurovizijoje“ balsą galite atiduoti ir jūs: rezultatai – kitokie nei lažybininkų

Paaiškėjus, su kokiomis dainomis į didžiąją „Eurovizijos“ sceną Roterdame lips visų 41 konkurse dalyvaujančių šalių atstovai, tinklalapyje „Eurovision World“ prasidėjo žiūrovams skirtas balsavimas. Remiantis jo rezultatais, tarptautinio dainų konkurso gerbėjų ir lažybininkų nuomonės gerokai skiriasi.
Kadrai iš 2020 metų „Eurovizijos“ dalyvių dainų vaizdo klipų
Kadrai iš 2020 metų „Eurovizijos“ dalyvių dainų vaizdo klipų / Youtube.com nuotr.

Tinklalapyje „Eurovision World“ jau šeštus metus iš eilės vyksta didelio dėmesio sulaukiantis balsavimas dėl konkurso nugalėtojo. Pernai jame dalyvavusieji išpranašavo, kad laureatu „Eurovizijoje“ taps Nyderlandų atstovas Duncanas Lawrence’as. Už jį buvo atiduotas rekordinis skaičius balsų – 346 tūkst.

Nugalėtojus internautai sėkmingai išpranašavo ir 2018, kai laimėjo Izraelio atstovė Netta, bei 2017 metais, kuomet krištolinio mikrofono trofėjus atiteko portugalui Salvadorui Sobraliui.

Šiemet žiūrovai taip pat raginami rinkti savo favoritą. Remiantis kovo 13 d. duomenimis, kol kas daugiausiai simpatijų sulaukė Rusijos atstovai grupė „Little Big“ ir jų daina „Uno“ (surinko 16 proc. balsų).

Nuo jų nedaug atsilieka mūsiškiai „The Roop“ (15 proc. balsų), o trečią bei ketvirtą vietas šiuo metu dalijasi po 11 proc. visų balsų surinkę graikai bei ukrainiečiai.

Kovo 15-ąją situacija vėl buvo pasikeitusi – šiuo metu pirmoje vietoje yra Lietuvos atstovai, antroje vietoje liko Rusija, trečioje – atstovai iš Sakartvelo.

Kaip matote, nuo lažybininkų prognozių šios pranašystės skiriasi. Jie pirmą vietą šiuo metu skiria Bulgarijos atstovei Victoriai, į konkurso sceną lipsiančiai su daina „Tears Getting Sober“, antrą – lietuviams, o trečią – šveicarams.

Vos tik kovo 12 d. „Little Big“ pristatė dainą, jie lažybininkų lentelėje nukrito į penktą vietą (iki tol laikėsi trejetuke), o žiūrovams taip patikę graikai ir ukrainiečiai yra atitinkamai 18 ir 28 vietose.

VIDEO: Go_A - Solovey - Ukraine

Balsavime dalyvauti galite ir jūs paspaudę čia. Tiesa, gerai pagalvokite, kam skirsite savo balsą, mat jį atiduoti galėsite tik kartą.

Balsavimas bus sustabdytas gegužės 16 d. pirmajai šaliai paskelbus, kam ji skiria savo balsus nuo 1 iki 12.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius