-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus TV bokštas palaiko „The Roop“ ir šoka pagal „Discoteque“: pamatykite

Vilniaus televizijos bokštas jungiasi į geltonąją bangą ir siunčia patį aukščiausią (tiesiogine prasme) palaikymą Lietuvos atstovams „Eurovizijoje“!

Pasitelkus technologinius ir šviesų instaliacijų sprendimus, TV bokštas sušoko mūsų atstovų „Eurovizijoje“, grupės „The Roop“ dainą „Discoteque“.

Taip pat TV bokštas visą šią savaitę švies geltonai, simbolizuodamas solidarumą su Lietuvą ir jos atstovus palaikančiais Eurovizijos konkurse. Geltonuojame kartu už Lietuvą ir „The Roop“!

VIDEO: Geltonoji banga neaplenkė ir televizijos bokšto: sušoko pagal „Discoteque“

Ant aukščiausio šalies pastato, Vilniaus televizijos bokšto, iš viso yra sumontuoti 66 prožektoriai, kurie, gavę signalą iš specialiai suprogramuotos programos, atkuria pasirinktus spalvų ir efektų derinius bei atvaizduoja juos pagal girdimą garso ritmą.

Spalvų pasirinkimas apimą visas spalvų ir atspalvių kombinacijas pagal RGB sistemą. Spalvų judėjimo efektų galima rinktis iš daugiau nei 15 variacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius