Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

15-ąsias vestuvių metines atšventę Inga ir Darius Budriai įsiamžino krištolinėje šeimos fotosesijoje

Vestuvių metinės – viena svarbiausių kasmetinių švenčių Ingos ir Dariaus Budrių šeimoje. O ypač tuomet, kai kas penkerius metus minimos gražios jubiliejinės sukaktys. Birželio 15-ąją jiedu paminėjo 15-ąsias santuokos metines, kitaip – krištolines vestuves.
Inga ir Darius Budriai su vaikais
Inga ir Darius Budriai su vaikais / Nerijaus Šabanausko nuotr.

Daug baltos spalvos, krištolo elementų ir ore tvyrančios meilės – šią proga Budriai paminėjo išskirtinai, o gražiausias jos akimirkas įamžino žavingoje fotosesijoje.

Įsiamžinti su visa gausia šeimyna Ingos ir Dariaus vestuvių metinių proga jau tapo gražia tradicija, pora turi užvedusi ir šeimos albumą, kurį vis papildo naujomis nuotraukomis.

Nerijaus Šabanausko nuotr./Inga ir Darius Budriai su vaikais
Nerijaus Šabanausko nuotr./Inga ir Darius Budriai su vaikais

Ne išimtis ir šis kartas. Įspūdingą šventę savo šeimos restorane surengę Budriai pasikvietė vaikus – vyresnėlį Nojų, judviejų sūnų Kernių ir jo vienmetį Mantą, su kuriais drauge pakartojo jau tradiciniu spėjusį tapti kadrą.

Inga sako įsiminusi juos prieš 15 metų sutuokusio, o dabar ceremoniją pakartojusio Kauno ceremonmeisterio Kęstučio Ignatavičiaus žodžius, kad jei jau švenčiame kiekvieno iš mūsų gimtadienį, reikia švęsti ir šeimos gimimo šventę. Esą ši dažnai yra primiršta, o juk vestuvių metinės – svarbi proga visai šeimai.

Asmeninio albumo nuotr./Kęstutis Ignatavičius, Inga Budrienė su vyru Dariumi
Asmeninio albumo nuotr./Kęstutis Ignatavičius, Inga Budrienė su vyru Dariumi

„Man labai įstrigo tie žodžiai – šeimos gimimo diena. Pasižadėjau Kęstučiui, kad kas penkerius metus paminėsime šią progą, kad ją deramai atšvęsime“, – 15min pasakojo Inga.

Šiais metais birželio 15-ąją 15-ąsias vestuvių menines mininti pora nusprendė atnaujinti santuokos įžadus, pakartoti šią ceremoniją jie ketina ir dar po penkerių metų. „Tai toks simbolinis veiksmas, tačiau labai gražus“, – sakė ji.

Nerijaus Šabanausko nuotr./Ingos ir Dariaus Budrių krištolinių vestuvių šventė
Nerijaus Šabanausko nuotr./Ingos ir Dariaus Budrių krištolinių vestuvių šventė

Krištolinių vestuvių šventei Inga ėmė ruoštis likus vos kelioms dienoms iki jos. Kaip pati sako, svarstė šiemet šventės nedaryti, tačiau galiausiai teko apversti planus. Kadangi nusprendė puotą surengti savo pačių restorane, kurio jau visi kampai žinomi, o aplinka – net kiek pabodus, Inga sugalvojo, kad reikia tą aplinką pakeisti ir paversti ją artimiesiems ir draugams neatpažįstama erdve.

„Vyrui daviau užduotį sudėti baltas grindis, jei jau nusprendėme keisti aplinką, tai reikia keisti ją iš esmės. Norėjau baltumo, lengvumo, naudojau konstrukcijas su gėlėmis, kristalais. Šventės vietą papuošė didelės raidės su užrašu LOVE“, – 15min pasakojo Inga.

Ypatingai progai ji nusprendė ir ypatingai pasipuošti, specialiai metinių progai bičiulės paprašė pasiūti ilgą baltą suknelę.

Drauge su vyru jiedu kasmet savo šventę pamini ir Londone, jau septintą kartą jiedu metinių proga išvyko į Karališkąsias Askoto žirgų lenktynes, tai jau tapo gražia tradicija.

„Visa ši tradicija prasidėjo nuo to, kad mūsų liudininkai gyvena Londone. Pirmą kartą lenktynėse dalyvavome nuvykę aplankyti jų. Tuomet jie mums padovanojo bilietą, o vėliau jau patys ne kartą lankėmės“, – sakė ji.

Nerijaus Šabanausko nuotr./Ingos ir Dariaus Budrių krištolinių vestuvių šventė
Nerijaus Šabanausko nuotr./Ingos ir Dariaus Budrių krištolinių vestuvių šventė

Dar viena graži judviejų tradicija – vestuvių metinių proga vienas kitam parašyti po kokį nors meilės raštelį. Juos bus kaupia jau daugelį metų.

Prie sveikinimų prisideda ir jų vaikai, jie paruošia įvairių siurprizų, o mažieji pradžiugina piešiniais. Vaikai neretai iš naujo atverčia ir senus albumus, kuriuose yra nemažai ir prieš 15 metų vykusių vestuvių nuotraukų. O tuomet Budrių vestuvės buvo originalios – su žirgais, karietomis.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė su vyru Dariumi
Asmeninio albumo nuotr./Inga Budrienė su vyru Dariumi

Kalbėdami apie savo darnios šeimos išsaugojimo receptą Budriai šypsosi – esą kai nori, kad santykiai klostytųsi puikai, kai nori, kad viskas eitųsi gerai, ir įdedi į tai pastangų, viskas ir einasi gerai.

„Abu stengiamės saugoti šeimą, jaučiame vienas kitam didelę meilę ir pagarbą. Kartu esame jau 20 metų, nuolat vienas iš kito kažko mokomės“, – pasakojo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Inga ir Darius Budriai atšventė krištolines vestuves: „Visgi meilė gali trukti ilgiau nei 3 metus“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius