-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min studijoje – į „Eurovizijos“ pusfinalį įsiveržusi Tomo Sinickio grupė „Henry & Tommy Modric“

Muzika ir humoras penktadienį 15min studijoje liejosi laisvai – penktadienio rytą čia lankėsi „Euroviziją“ užkariauti bandanti Tomo Sinickio grupė „Henry & Tommy Modric“. Lyderių pozicijas paskutinėje atrankos laidoje užėmęs duetas pristatė savo eurovizinę viltį – kūrinį apie išsiskyrimą „Neverpart“.
15min studijoje - grupė  „Henry & Tommy Modric“
15min studijoje - grupė „Henry & Tommy Modric“ / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

T.Sinickis „Eurovizijos“ atrankose ne naujokas – nors daugelis jį geriausiai prisimena kaip komisijos narį, Tomas atrankose yra išbandęs ir dalyvio vaidmenį – 2006 metais su grupe „Gravel“ pateko į finalą, ten iškovojo 4 vietą.

VIDEO: Linksmiausi „Eurovizijos“ dalyviai „Henry & Tommy Modric“ apie kritiką scenos vilkams, Jazzu ir svajones apie Izraelį

Praėjo 13 metų ir į atranką Tomas sugrįžo, tik su kitokia sudėtimi – jam scenoje kompaniją palaiko bosistas Henrikas Piktuižis, jų eurovizinio projekto pavadinimas „Henry & Tommy Modric“.

VIDEO: Henry & Tommy Modric - Neverpart (official lyric video)

T.Sinickis euroviziniu tapusį kūrinį „Neverpart“ sukūrė daugiau kaip prieš 10 metų. Tačiau jis visiškai netiko solinei programai. Bet, šimtaprocentiniu autoriaus įsitikinimu, tiko „Eurovizijai“, kurios didžiojoje scenoje įprastai dominuoja švediškas ar slaviškas popsas, tačiau tokių – išsiskiriančių dainų – reta.

Pasak jo, daina yra apie tai, kad ilgai kartu buvę žmonės galiausiai išprotėja, bet visgi turi pakankamai proto nesiskirti, nes buvimas kartu yra pragmatiškas dalykas: „Žinutė gali būti taikoma ir verslui, ir politikai. „Brexit‘as“ – tiesiai į dešimtuką.“

Panašu, kad kūrinys pasiekė klausytojų širdis – atrankinėje laidoje jie duetui skyrė antrą vietą, o komisiją – trečiąją. Bendroje balų lentelėje jie užėmė antrąją vietą ir iškovojo kelialapį į šeštadienį vyksiantį pirmąjį konkurso pusfinalį.

Kaip duetas ruošiasi pusfinaliui, ką galvoja apie konkurentus, ar neišsigando komisijos išsakytos kritikos ir kokią žinią neša klausytojui – penktadienį 11:00 val. tiesiogiai 15min studijoje.

Pokalbio įrašą žiūrėkite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius