-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romaną išleidęs Kastetas – apie nepagražintą muzikantų realybę, garsias pavardes ir necenzūrinę leksiką

Jau visai netrukus knygynų lentynas pasieks naujas grupės „G&G Sindikato“ nario Kastyčio Sarnicko darbas. Tačiau šįkart – ne muzikinis, Kastetas išleido pirmąją savo knygą, debiutavo su romanu „Turnė“.
Kastytis Sarnickas-Kastetas
Kastytis Sarnickas-Kastetas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Dar pavasario pradžioje prisėdęs rašyti per tris mėnesius jis sukūrė istoriją, kurioje pasakoja apie kultinės lietuvių roko grupės „Alkūninis velenas“ nuotykius Airijoje bei Jungtinėje Karalystėje, apie vieną jų koncertinį turą, kuriam netrūks smagių akimirkų ir netikėtų kuriozų.

VIDEO: Knygą išleidęs Kastetas – apie nepagražintą muzikantų realybę, garsias pavardes ir necenzūrinę leksiką

K.Sarnickas knygoje „Turnė“ parodo nepagražintą muzikantų kasdienybę ir jų darbo užkulisius. Čia netrūksta nei kvaišalų, nei necenzūrinės leksikos. Romane minimos ir visiems puikiai pažįstamos muzikantų pavardės. Knygos siužete dalyvauja ir Saulius Prūsaitis, ir Igoris Kofas, Jazzu, Mia, Džordana Butkutė ir daugelis kitų.

Kaip sako pats K.Sarnickas, visi šie žmonės į istoriją įsiliejo natūraliai, esą grupė „Alkūninis velenas“, kaip ir bet kuri kita, apkalba scenos kolegas, nevengia ir aštresnių pasisakymų.

Knygos autorius sako, kad „Alkūninio veleno“ istorijos anaiptol nereikėtų lyginti su „G&G Sindikatu“, o jo narių tapatinti su išgalvotais herojais.

Apie visa tai K.Sarnickas pasakoja ir 15min studijoje. Tiesioginės transliacijos metus jis pristatė savo pirmąjį romaną „Turnė“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius