Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„2 Barų“ atidaryme Vaida Skaisgirė sužibėjo fatališkos moters įvaizdžiu

Sekmadienio vakarą televizijos žiūrovus prie ekranų sukvietė populiariausio vasaros realybės šou „2 Barai“ atidarymo tiesioginė transliacija. Karščiausio vasaros projekto vairas vėl patikėtas itin charizmatiškam vedėjų duetui – Vaidai Skaisgirei ir Justinui Jankevičiui.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Karolio Bakūno nuotr.

Ypatingai progai V.Skaisgirė pasipuošė ne ką mažiau ypatingu drabužiu – vilkėdama dizainerės Airidos Skrickienės kurtą suknelę pademonstravo fatališkos moters įvaizdį.

Tiesiogiai iš Palangos transliuotoje pirmojoje šios vasaros „2 Barai“ laidoje V.Skaisgirė aplinkinių akį traukė dar prieš įsijungiant filmavimo kameroms. Ilga raudona aksomo suknele giliu skeltuku pasipuošusi projekto vedėja atrodė kaip niekad pasitikinti savimi.

Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė

„Mano gyvenimo tempas toks, kad retai turiu galimybę apsivilkti kažką panašaus. Kasdienai renkuosi patogius, sportiškus drabužius. Todėl dabar jaučiuosi labai moteriška ir ryški. Žaviuosi šios dizainerės kūriniais, tad ir ši suknelė – ne išimtis“, – sakė A.Skrickienės kurtu drabužiu pasipuošusi V.Skaisgirė.

Elegantiška, tačiau itin gundančia suknele pasipuošusi „2 Barai“ vedėja tikino, kad antrą kartą tapus populiariausio realybės šou vedėja norėjosi dar labiau pasitempti.

„Praėjusią vasarą šis projektas susilaukė populiarumo – vien internete sulaukėme milijoninių peržiūrų. Norisi stengtis dėl žiūrovų, todėl jaučiu pareigą pasitempti – ne tik būti dar geresne vedėja, bet ir stebinti savo įvaizdžiais, kuriais kiekvieną sekmadienį rūpinsis kūrybinis duetas „ŠaŠa“ – Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė“, – tikino V.Skaisgirė.

Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė
Karolio Bakūno nuotr./Vaida Skaisgirė

Vos prasidėjus tiesioginei transliacijai, realybės šou nustebino netikėtumais – vienas už kitą nuotaikingesniais muzikiniais pasirodymais, įspūdingais dalyvių prisistatymais. Žiūrovų vis dar laukia intriga – pasibaigus transliacijai paaiškės visi iki šiol paslaptyje laikyti projekto dalyviai.

Šią vasarą „2 Barai“ keliasi į pajūrį, „Atostogų parką“ ir pramogų kompleksą „HBH“, tad jau netrukus visa Lietuva galės susipažinti su bare apgyvendintais dvylika dalyvių. Realybės šou kūrėjai tikina, kad projekto dalyvių laukia daugybė atrakcijų, iššūkių, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karšta konkurencinė kova. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius