Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

20 dalykų, kurie paverčia moteris seksualiomis deivėmis

Kai moteris jaučiasi seksuali, pagerėja net tik jos nuotaika, bet ir pakyla pasitikėjimas savimi. Tačiau kurie dalykai padeda dailiosios lyties atstovėms pasijusti deivėmis?
Moteris
Seksuali moteris / 123rf.com
Temos: 1 Seksualumas

Nauji tyrimai atskleidė 20 dalykų, kurie daro teigiamą įtaką moterų seksualumui, rašo Femalefirst.co.uk.

Aukščiausiame trejetuke – šilko švelnumo kojos, nauji apatiniai ir vyro ar aplinkinių komplimentai. Taip pat sąraše įrašyti marginti nagai, nauja šukuosena ir taurė vyno. Tokį moterų seksualumą keliantį sąrašą skelbia tyrimą atlikę internetinės prekybos apatiniais atstovai „Boux Avenue“.

Įmonės atstovė spaudai Lisa Bond teigia, kad neįtikėtina, kaip maži ir subtilūs pokyčiai gali priversti moterį jaustis seksualia.

„Aukštakulniai bateliai ir raudonas lūpdažis neabejotinai turi įtaką mūsų išvaizdai, savijautai ir elgesiui, tačiau žmonės dažnai nuvertina naujų ir gražių apatinių galią. Nors juos mato tik keletas žmonių, tačiau tai daro didžiulę įtaką savijautai. Dailūs apatiniai, nuostabi suknelė ir kvepalų dulksna tikrai gali priversti tave jaustis ypatinga“, – įsitikinusi moteris.

Atliktas tyrimas taip pat atskleidė, kad viena iš dešimties moterų galvoja, kad seksualiomis joms leidžia jaustis deimantai, o net 80 proc. moterų tikina, kad aukštakulniai akimirksniu padaro patrauklesnėmis ir lieknesnėmis.

Ir nenuostabu, kad daugiau nei pusė moterų jaučiasi geriau, kai yra su makiažu ir susitvarkiusios plaukus. Taip pat tyrimas parodė, kad viena iš dvidešimties moterų kiekvieną dieną stengiasi atrodyti seksualios, o 19 proc. atskleidė apie tai net nesusimąstančios.

Šalia drabužių, šukuosenos, makiažo, didelę įtaką moterų seksualumui daro pasitikėjimas savimi, kurį lemia asmeninės savybės ir charizma. Viena iš dešimties moterų sako, kad humoro jausmas didina moterų seksualumą.

 

Tačiau linija tarp seksualumo ir to, kas laikoma nepatrauklu, yra labai plona. Tatuiruotės, gausus makiažas ir iš po drabužių išlindusios kelnaitės 60 proc. moterų neatrodo patrauklu.

Didžiojoje Britanijoje gyvenančios moterys atskleidė, kad prieš išeidamos iš namų susiruošia per 17 minučių, o jei laukia svarbus vakaras – tam skiria 40 minučių.

Kalbai pasisukus apie miegą, keturios iš dešimties moterų pasisakė, kad jaučiasi seksualios tuomet, kai nevilki nieko, ketvirtadalis mielai renkasi seksualius naktinius, 20 proc. apklaustųjų naktį vilki pižamas. Daugiau nei pusės moterų mėgstamiausia apatinių spalva – juoda, šiek tiek mažiau gerbėjų turi raudoni apatiniai.

„Drabužiai, kuriuos mes vilkime, ir stilius, kurį propaguojame, daro įtaką mūsų seksualumui. O patiniai čia turi vieną svarbiausių vaidmenų. Apatiniai nebėra slepiami po mūsų drabužiais“, – teigia Lisa.

Jūsų dėmesiui – tai, kas stiprina seksualumą:

1.    Švelnios kojos
2.    Komplimentas
3.    Nauji apatiniai
4.    Liemenėlė, pakelianti krūtis
5.    Juodi bateliai
6.    Kvepalai
7.    Kojinių ir keliaraiščių dėvėjimas
8.    Raudoni lūpų dažai
9.    Išpaišyti nagai
10.    Vyno taurė
11.    Trumpa suknelė
12.    Kelius siekiantys ilgaauliai batai
13.    Aptempti džinsai
14.    Šokimas
15.    Garbanoti plaukai
16.    Purūs plaukai
17.    Deimantai
18.    Dirbtinis įdegis
19.    Spalvoti kontaktiniai lęšiai
20.    Permatomas viršutinis drabužis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius