Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

2012 metus „Pinup Girls“ pradeda subtilia menine fotosesija ir įspūdingu pasirodymu per M.A.M.A. apdovanojimus

Dar nėra metų, kai Lietuvos pramogų pasaulyje atsirado merginų grupė „Pinup Girls“, tačiau jos narės Viktorija Sutkutė, Ieva Ambrazaitė ir Agota Mašanauskaitė turėjo tiek įvairių fotosesijų, kiek kitos atlikėjos neturi per visą savo karjerą. Prieš Naujuosius metus dainininkės dar kartą pozavo fotografams.
Pinup Girls
Pinup Girls / Albert Pocej nuotr.

„Mums teko ne kartą dirbti su įvairiais fotomenininkais, pozuoti jiems, bet paskutiniai kadrai pranoko bet kokius mūsų lūkesčius, – emocijomis dalijasi „Pinup Girls“ narės. – Džiaugiamės, jog paskutinėje fotosesijoje fotografui Albertui Pocejui pavyko itin gerai atskleisti menišką mūsų pusę, moteriškumą, subtilų seksualumą.“

Daug šurmulio prieš kelis mėnesius pramogų pasaulyje kilo po to, kai beveik nuogų „Pinup Girls“ narių nuotraukos pasirodė viename garsiame vyrams skirtame žurnale. Paklaustos, ar dar galime tikėtis daugiau seksualių merginų fotografijų, atlikėjos tik šelmiškai šypteli.

„Negalime sakyti nei taip, nei ne. Seksualumas yra vizitinė mūsų grupės kortelė. Todėl tikėtina, kad dar ne kartą pozuosime apsinuoginusios. Esame įsitikinusios, kad kiekviena mergina privalo savo fotoalbume turėti karštų savo nuotraukų“, – nuomonę dėsto Viktorija, Ieva ir Agota.

Beje, 2012 metai „Pinup Girls“ merginoms prasidėjo ne tik gražia menine fotosesija, bet ir puikia žinia iš M.A.M.A. apdovanojimų rengėjų. Lietuvos pramogų pasaulio debiutantės buvo pakviestos pasirodyti įspūdingame šou sausio 8 dieną „Žalgirio arenoje“, Kaune kartu su merginų grupėmis „Šarkos“ (buvusi „Yva“) ir „Studentės“.

„Buvome maloniai nustebintos. Esame tokia jauna grupė, bet jau sulaukėme kvietimo dalytis scena su muzikos pasaulio senbuvėmis. Žavimės tiek grupe „Šarkos“, tiek „Studentėmis“. Šios merginos yra daug pasiekusios, jos mums yra pavyzdys, todėl bus šaunu bendradarbiauti“, – gražių žodžių kolegėms negaili „Pinup Girls“ narės ir pažada įspūdingą bendrą šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius