Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

27-ąjį gimtadienį švenčiantis Vadimas Šuško: „Mano širdyje vis dar siaučia velniukai – jaučiuosi kaip paauglys“

Antradienį šokėjas ir TV projektų dalyvis Vadimas Šuško ant savo gimtadienio torto uždegs dar vieną žvakutę. Birželio 11 dieną Vadimui suėjo 27-eri.
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Kadangi trečiadienį ryte Vadimas visai vasarai išvažiuoja į Ignaliną, kur vadovaus geležinkeliečių vaikų stovyklai, paskutinę dieną sostinėje nusprendė susimatyti su draugais.

Renata Uzialkaitė ir Vadimas `uako
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Didžiausia dovana – draugai

„Susirinksime su draugais taurei vyno, pasibūsime kartu, nes daugelis norėjo susitikti prieš man išvažiuojant“, – Žmonės.lt sakė jubiliatas.

Paklaustas, ar jau sulaukė ypatingų sveikinimų ar dovanų, Vadimas patikino, kad geriausia dovana jam – draugai, kurie patys pasiūlė prisidėti prie gimtadienio šventės. Kas prie didžėjaus pulto stovės, kad už baro gėrimus pilstys ar ves žaidimus.

Tiesa, V.Šuško juokėsi, kad nuo 18-os metų gimtadienį švęsdavo du kartus per metus. Kadangi į vasaros pradžioje rengiamus gimtadienius daugelis draugų atvykti negalėdavo, šventę Vadimas surengdavo pirmąjį rugsėjo savaitgalį. Tačiau tokia tradicija gyvavo tik iki 23-ojo gimtadienio.

Širdyje – velniukai

Ne vieno TV šokių projekto dalyvis ir nugalėtojas, paklaustas, ar 27-eri metai yra daug, nusijuokė ir patikino, kad jam – tikrai ne.

„Gal statistiniam piliečiui ir daug, bet kai širdyje dar siaučia velniukai, jaučiuosi kaip paauglys, tas amžius, kuris parašytas pase, nesvarbus. Svarbu, kaip jautiesi širdyje, o aš jaučiuosi jaunas, gyvybingas, jaučiuosi vis dar nieko nenuveikęs ir jaučiu, kad visas gyvenimas prieš akis. Čia dar tik mano gyvenimo pradžia“, – puikiai nusiteikęs Žmonės.lt sakė Vadimas.

Renata Uzialkaitė ir Vadimas `uako
Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius