Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„3-iame bute“ išaiškės tikrieji Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių vakarėlių užkulisiai

Šį antradienį 20.30 val. TV3 laidoje „3-ias butas” vyks vakarėlis be cenzūros, kurio pagrindinės temos suksis apie svaigalus, smurtą, seksą bei juos supančius gandus.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / TV3 nuotr.

Ar tikrai pramogų pasaulio vakarėlio būtini atributai – alkoholis, narkotikai, skandalai ir seksas? Ar tikrai žinomi vyrai muša savo moteris? Gana gandų. Tegul nuskamba tiesa iš pirmų lūpų!

„‚3-iame bute“ susirinks tie, prie kurių gandai ir apkalbos limpa kaip vantos lapai rusiškoje pirtyje. Ar gali būti dūmų be ugnies? Ar visos žvaigždžių ydos, minimos gandonešių ir žiniasklaidos, yra iš piršto laužtos?“ – klausia antradienio vakaro pramogų laidos kūrėjai.

Kodėl Vytautas Šapranauskas siūlė į snukį fotografui? Ar būti netikėtai nufotografuotam su jauna panele – gėda? O kiek ir už ką Gediminas Jaunius skolingas Mariui Gelažnikui?

„3-io buto“ svetainėje bus ne tik pokalbių, bet ir skandalingų epizodų. Visai kaip naujausiame lietuviškame filme „Zero II“, kurio necenzūrinės ištraukos laidoje atsivers visu gražumu. Beje, atsivers ne tik tai: Leonardo Pobedonoscevo-Leo vonioje drabužius nusimes dainininkė Atlanta. Likę vieni jie kalbėsis apie tai, kad mergaitės vis dar nori mylėt. O ką šiuo metu myli Atlanta? Kiek teisybės, esą Stokholme ji turi senyvą gerbėją švedą?

Kai bus atsakyta į visus pikantiškus klausimus, muzikiniais pasirodymais „3-io buto“ svečius ir žiūrovus stebins Justas Lapatinskas, Ruslanas Kirilkinas, „Kas jos tokios“ ir „Kastaneda“.

Daug muilo burbulų „3-iame bute” sprogs garsiai ir efektingai jau šį antradienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius