-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

30-ąjį gimtadienį Jazzu švenčia Peru: su mylimuoju Donatu dieną pradėjo šamanų kaimelyje

Justei Arlauskaitei-Jazzu suėjo 30. Popmuzikos scenos diva balandžio 23-ąją švenčia jubiliejinį gimtadienį, kurio, kaip ne kartą yra sakiusi, visuomet šiek tiek bijojo. Skaičiaus 30 kalbėdama apie metus ji visuomet purtydavosi, tačiau galiausiai sulaukusi gražios sukakties klausiamai šypsosi: „Ko aš čia bijau?“
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas
Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas / „Facebook“ nuotr.

O bijoti išties nėra ko. Net tuomet, kai gimtadienio tortą tenka valgyti taip toli nuo Lietuvos – prieš keletą dienų Justė su mylimuoju Donatu Ivanausku trims savaitėms išskrido į Peru, ten ji ir pasitinka asmeninius naujus metus.

Kelionę į egzotišką Pietų Ameriką jiedu planavo jau seniai. Ir nors bilietai į Peru buvo Justės dovana Donatui jo gimtadienio proga, šventė pavyko dviguba – nuvykę ten jiedu švenčia ir pačios Justės gimtadienį.

„Planavau, kad važiuotume per mano gimtadienį. Ir laisvas laikas sutapo, tačiau ir labai nenorėjau švęsti 30-mečio. Man šis amžius neatrodo smagus“, – 15min pripažino Justė.

Dainininkė sako taip ėmusi galvoti jau prieš kelerius metus, o sulaukusi 28-erių ėmė dar labiau nerimauti – nauja dešimtis atrodė kiek bauginančiai.

„Sunkokai išgyvenau šį skaičių, tačiau, kiek pamenu, visi mano draugai šį lūžį išgyveno. Puikiai suvokiu, kad viskas yra tik mano galvoje – tai tik amžius, o žvelgiant iš kitų žmonių perspektyvos, jiems atrodau jauna. Kiti net juokiasi, klausia, ko aš čia bijau?“ – atvirai kalbėjo Justė.

Tačiau ji tikina niekada negyvenusi pagal biologinį laikrodį ir nesureikšminusi skaičių pase – daug svarbiau jai atrodė skaičiuoti metus pagal tai, kiek jų praleista scenoje. „Draugai sako, kad mano sielai ir taip 500 metų. Tai ko aš čia to 30 taip bijau?“ – juokaudama svarstė Jazzu.

Asmeninio albumo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Asmeninio albumo nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Dainininkė kelionę į Peru vadina dvasine – ten ji ne tik pakeliaus, ne tik aplankys įdomiausias šalies vietas, pažins žmones, jų kultūrą, bet ir leisis į dvasinės ramybės paieškas.

Nors pastaruoju metu apskritai ji sako atradusi save iš naujo, o ir visus praėjusius metus vadina „meilės, ramybės paieškų ir dvasinių atradimų metais“.

„Metais buvo permainingi. Išsiskyriau su Leonu, paleidau daug nereikalingų žmonių, emocinių prisirišimų. Padariau daug kardinalių sprendimų, įrašiau solinį albumą – tai buvo tikri virsmo metai“, – 15min kalbėjo Jazzu.

Ji sakė per pastaruosius metus nuosekliai pergalvojus savo gyvenimą, atradusi savyje tai, ko galbūt anksčiau nepastebėjo, nemokėjo įvertinti. „Gyvenu spalvingą gyvenimą, esu sveika, mylima, laiminga. Suvokiu, kad kuo toliau, tuo man mažiau reikia. Ir jokiu būdu nelaidoju savo maksimalizmo – ambicijų turiu apsčiai. Tiesiog jaučiu, kad daug kas manyje keičiasi – viskas tampa lengviau, paprasčiau. Teliko išmokti tuo mėgautis“, – pasakojo garsi atlikėja.

Kitais metais ji viliasi, kad visi dideli planai išsipildys su kaupu: kad seksis ir karjeroje, ir meilėje, ir siela rami bus – ko daugiau norėti?

„Tai palinkėsiu sau viso to. Ir susitaikymo – priimti save tokią, kokia esu ir visa, kas man duota. Noriu tobulėti vidumi, mylėti išore. Ir dar linkiu kūrybinio potencialo“, – mintimis dalijosi ji.

O dabar – laikas švęsti! 30-uosius metus Justė su Donatu pasitiko šamanų kaimelyje, o vakare, kaip pati sako, eis siaubti Limos.

Ką dar jiedu veiks? Gal čia kvepia ir vestuvėmis? – juk neseniai viešėdami Tailande jiedu surengė vestuvių repeticiją. „Oi, ne, ne. Tikrai nebus. Pirmiausia vestuves kelsime Lietuvoje, kitaip supyks pusė Vilniaus“, – juokėsi Jazzu.

Bet kokiu atveju – gero laiko ir su gimtadieniu!

Ankstesnės Justės ir Donato kelionės Maroke įspūdžiai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius