Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

30-metį atšventusi Evelina Sašenko savaitgalį su gerbėjais susitiks aistringame tango vakare

Sekmadienį, liepos 30 dieną, Raudondvario menų inkubatoriuje skleisis tango kerai: ketvirtadienį 30-ąjį jubiliejų draugų ir artimųjų rate atšventusi dainininkė Evelina Sašenko šįkart gyvenimą švęs su savo gerbėjais, padovanodama jiems emocijų kupiną koncertą „Tango žingsniu“.
Evelina Sašenko
Evelina Sašenko / Asmeninio albumo nuotr.

Su E. Sašenko koncerte pasirodys profesionalūs ir ištikimi jos bendražygiai – Nerijus Bakula (akordeonas) ir Paulius Zdanavičius (fortepijonas). Skambės užburiančios tango melodijos: nuo legendinių Ástor Piazzolla iki „tango balsu“ vadinamo Carlos Gardel muzikos.

„Tango – tai ne tik aistra. Jame glūdi didžiulė jėga, paslaptis, fatališkumas. Tai – savotiška skirtingų pradų dvikova, kai niekas nežino, kas bus toliau ir kuo viskas baigsis“, – intriguoja Evelina, kuriai temperamento tikrai netrūksta.

Vakar jubiliejų atšventusi atlikėja sako, kad ši muzika skambėjo ir jos gimtadienio šventėje. „Buvo ir tango, milonga, daug šokome. Šventėme smagiai, jaukiai ir šeimyniškai. Šiandien jaučiuosi pavargusi, bet laiminga“, – juokiasi E.Sašenko.

Ji įsitikinusi, kad sekmadienį Raudondvaryje taio pat tvyros gera nuotaika. „Vis tiek vasara turi kažkada ateiti, bent į mūsų širdis, jei ir ne į orų prognozes. Tai bus kupinas aistros ir gražių melodijų vakaras, skirtas poroms, kurios mėgsta tango muziką, jos charakterį“, – sako Evelina.

2011-aisiais ji Lietuvai sėkmingai atstovavo didžiojoje Diuseldorfo „Eurovizijoje“, yra ne kartą sublizgėjusi įvairiuose projektuose su maestro Gintaro Rinkevičiaus vadovaujamu simfoniniu orkestru, skinusi laurus „Dainų dainelėje“, tapusi pasaulinio dainuojamosios poezijos festivalio grand prix laimėtoja ir tarptautinio festivalio „Golden Plate“ nugalėtoja, prancūziškos dainos festivalio „Chantons a Vroclav“ prizininke.

Ji dievina prancūzišką muziką, kuri nuostabiai leidžia atsiskleisti visoms jautriausioms dainininkės sielos natoms. „Visi mane su tuo sieja, bet ispaniškai dainuoti man irgi patinka. Turbūt tos kalbos savo temperamentu yra labai panašios, todėl ir tango dainos man yra labai artimos. Manau, kad tiems, kurie mane pažįsta iš prancūziškosios muzikos repertuaro, patiks ir mano ispaniška programa, nes tai yra charakteris, emocija, romantika“, – teigia E.Sašenko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius