-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

38 centimetrais už savo sužadėtinį žemesnė Oksana Pikul: „Simas manęs trumpakoje nevadina“

Manoma, kad nedidelio ūgio moterys rungtyje dėl grožio pralaimi prieš ilgakojes gražuoles ir dėl to dažnai išgyvena. Tačiau seksualioji Oksana jau įrodė, kad nedidelis ūgis visiškai netrukdo atrodyti patraukliai bei mėgautis vieno aukščiausių bei geidžiamiausių Lietuvos vyro jausmais.
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis
Oksana Pikul ir Simas Jasaitis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Dėl ūgio nerimauja tik būdama scenoje

Oksana niekuomet nesuko sau galvos dėl ūgio, nes jai tai niekuomet nebuvo aktuali problema. Tačiau ją nuolat supa aukštesni už ją žmonės – pradedant draugėmis ir kolegėmis scenoje, baigiant mylimuoju Simu Jasaičiu, kurio ūgis – 202 cm. „Taip jau mano gyvenimas klostosi, kad mane nuolat supa aukštesni žmonės. Tačiau aš to nepastebiu. Tik nuotraukose arba filmuotoje medžiagoje pamatau, koks vis dėlto akivaizdus yra tas ūgio skirtumas. Mano manymu, scenos žmogui estetinis vaizdas labai svarbu, todėl mano nedidelis ūgis scenoje man pačiai atrodo tarsi akmenukas į mano daržą. Tuomet pajaučiu šiokį tokį diskomfortą, nes tik tada pagalvoju, kad gal ir ne taip jau gerai tas nedidelis ūgis. O realiame gyvenime niekam nieko nesiruošiu vaidinti – kokį Dievas davė ūgį, tokiu ir džiaugiuosi. Bent jau diskomforto dėl to tikrai nejaučiu. Manęs nė kiek nežeidžia komentarai, kuriuose skamba žodžiai „coliukė“, „mažiukė“ ar panašiai. Aš sakau, kad esmė ne ūgyje, o smūgyje“, – sako jauna moteris, kurios ūgis – 164 cm.

Seksualiomis kūno formomis išsiskirianti Oksana žino, kad žemesnėms moterims sudėtingiau prižiūrėti savo kūno formas: „Mažesnio ūgio merginoms iškart jaučiasi papildomi kilogramai, galbūt aukštesnė moteris vieno kito kilogramo nė nepajustų. O mums reikia įdėti daugiau pastangų puoselėjant savo figūrą, bet kokiu atveju, mažesnio ūgio moterims tenka greičiau reaguoti į papildomus kilogramus“.

Su aukštakulniais nedraugauja

Atrodo, kad vienintelis būdas neaukštoms moterims būti pastebėtoms – apsiauti aukštakulnius, tačiau dėmesį mėgstanti Oksana neslepia, kad kasdieniame gyvenime aukštakulnių ji nemėgsta. „Nesu didelė aukštakulnių gerbėja, nes man patogumas – pirmoje vietoje, todėl dažniausiai aviu lygiapadžiais. Bandžiau save įkalbėti, prisiversti kasdien nešioti aukštakulnius: į universitetą, į susitikimus, į darbus. Bet kiek gi save gali kankinti? Aišku, yra tam tikros vietos, kur norisi, reikia ir visai smagu apsiauti aukštakulnius. Aš prie jų prisipratinau. Be to, dažnai būnu scenoje, kur privalai su aukštakulniais dailiai stovėti, laikyti lygsvarą. Neslėpsiu, darbui stengiuosi įsigyti avalynę šiek tiek aukštesne pakulne nei mano kolegių, kad mažiau matytųsi mūsų ūgių skirtumas. Tačiau jei nesu scenoje ir manęs nelaukia jokia fotosesija, neprievartauju savęs, juolab, kad ir pirštelis neseniai buvo lūžęs“, – atvirauja Oksana.

Jauna moteris iš draugų dažnai išgirsta raginimų apsiauti aukštakulnius tuomet, kai ji būna šalia sužadėtinio – tam, kad į akis ne taip kristų jų ūgių skirtumas (38 cm). „Aš sakau, kad ne ūgių skirtume esmė, o jausmuose. O šitoje srityje mums viskas tvarkoje. Mes abu puikiai jaučiamės be aukštakulnių“, – juokiasi įsimylėjusi moteris.

Žemų moterų apranga

Luko Balandžio nuotr./Oksana Pikul
Luko Balandžio nuotr./Oksana Pikul

Oksana sako, kad niekuomet nesirinko rūbų specialiai tam, kad ją optiškai paaukštintų: „Visada rinkdavausi drabužius pagal tai, kas man yra gražu ir kas man tinka“.

Tačiau ji pastebi, kad mergaitėms reikėtų atkreipti dėmesį net ne į ūgį, bet į savo kojų ilgį – pagal kūno proporcijas, vienų kojos atrodo ilgesnės, kitų – trumpesnės. Oksana iš savos patirties pataria labai atsargiai rinktis aptempto sijonuko ilgį – iki kelių ar truputį žemiau jų. Žemaūgėms, pasak dainininkės, labiau tinka sijonukas, kurio ilgis yra truputį žemiau kelių.

Oksana mažoms moterims pataria nevengti ir ilgų suknelių. „Bet jos būtinai turi būti iki žemės – kad nesimatytų bateliai. Optiškai ilgis kažkiek apgauna, prideda ūgio“,  – sako dainininkė.

Aptemptų kelnių ar džinsų ilgis žemaūgėms irgi yra svarbu – vienoks trumpina kojas, kitoks – ilgina. Priklauso ir nuo kelnių atspalvio. Šviesūs audiniai truputį prideda svorio, tamsesni – lieknina. Oksana mėgsta, kai prigludusios kelnės yra ilgesnės.

„Iš tikrųjų, tai kiekviena moteris prieš išeinant iš namų tiesiog turėtų žvilgtelti į veidrodį – jame labai aiškiai matosi, kas aukština, storina ar lieknina. Nors, jei atvirai, reiktų mažiau kompleksuoti ir mažiau dėl to sukti galvą“, – pataria Oksana.

Meilei ūgis – ne kliūtis

Oksana tik patvirtina, kad teorija apie tai, jog aukštiems vyrams patinka mažos moterys, o žemiems – aukštos nėra iš piršto laužta. Juk šalia jos visuomet buvo aukštesni vyrai. Ne išimtis ir būsimasis jos vyras Simas. „Žinokit, per ketverius mūsų bendravimo metus nė karto iš savo žmogaus nesu girdėjusi, kad esu trumpakojė ar mažaūgė. Niekada. Tačiau jis visada pastebi, kai dėl kažkokių priežasčių nukrenta keli kilogramai, tuomet jis tikrai pasako: „Kažkaip negražiai sulieknėjai“. Taigi, svorį jis pastebi, o ūgis jam nekliūva“, –  sako Oksana.

Visai neseniai kažkas iš Oksanos pažįstamų pajuokavo, kad mažos moterys sukurtos meilei, didelės – darbui. „Manau, kad šią frazę sugalvojo tokios pat mažos moterys kaip aš, tik tam, kad pasiteisintų prieš aukštaūges“, – šypsosi viena seksualiausių Lietuvos moterų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius