Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

40-metį švenčianti Violeta Tarasovienė: „Širdyje jausmas toks, kad man 30!”

Dainininkė Violeta Tarasovienė rugpjūčio 25-ąją pabudo, kaip pati sako, gėlėse – šiandien moteriai sukako 40 metų, todėl šio gražaus jubiliejaus proga vyras Vilius jai padovanojo 40 rožių. „Labai mėgstu gėles, jų ir gavau tiek, kad vos rankose išlaikiau“, – juokiasi laiminga jubiliatė.
Violeta Tarasovienė
Violeta Tarasovienė / BFL nuotr.

„Kiekvienais metais gimtadienio proga šeima mane palepina ir nustebina, visada suorganizuoja staigmenų. Šįryt gavau daug gėlių, dėmesio, skanius pusryčius. Dukra labai gražiai parašė man palinkėjimą – neįtikėtina, kai šešerių metų vaikas taip suformulavo mintį, prifilosofavo kaip reikiant“, – portalui Žmonės.lt sakė gerai nusiteikusi Violeta.

Moteris atskleidė, kad dukra jai palinkėjo visą gyvenimą dirbti savo darbą – būti scenoje. „Palinkėjimas labai smagus, ir toks su potekste!“ – juokėsi Violeta, patikinusi, kad gerbėjų dėmesys ir noras ją matyti scenoje bei klausytis dainų iš tiesų būtų pati geriausia dovana kasmet.

Luko Balandžio nuotr./Violeta Tarasovienė
Luko Balandžio nuotr./Violeta Tarasovienė

Gėlės džiugina visada

Jubiliatė pasakojo, kad gimtadienis jai – smagi šventė, tokią dieną ji neužsidaranti kambaryje ir neliūdinti, kad prabėgo dar vieneri gyvenimo metai. Moteris teigė, kad kasmet pamini savo gimtadienį, nuotaika būna puiki, o smagiausia jai tokią dieną leisti kartu su šeima.

„Man gimtadienis – tai šventė šeimos rate, bet aišku, dabar, kai jau keturiasdešimt, reikės kažką galvoti ir didesnio. Toks skaičius jau įpareigoja“, – šypteli Violeta.

Paklausta, ar svarbu per gimtadienį gauti dovanų, moteris neslėpė, kad maloniausia – artimųjų dėmesys, tačiau ji itin mėgstanti gėles, todėl jos, be jokios abejonės, labai džiugina.

„Svarbiau – dėmesys, pasveikinimas. Man labai patinka gėlės, todėl tai – bene geriausia dovana. Vyras šiandien padovanojo 40 rožių puokštę, kurią vos išlaikiau rankose, mergaitės irgi nuo savęs dar padovanojo gėlių – trumpai tariant: pilni namai gėlių – jau gerai“, – juokėsi Violeta.

„Su dovanom ne visada gali pataikyti, todėl ne visada jos ir džiugina“, – pridūrė juokdamasi Violeta, pagyrusi vyrą, kad šis visuomet padovanoja tai, kas jai patinka.

Asmeninio archyvo nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai Kanadoje
Asmeninio archyvo nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai Kanadoje

Kai širdyje vos trisdešimt

Paklausta apie keturiasdešimtmetį ir apvalų skaičių, Violeta teigė, kad tai – tikrai tik skaičius, kurio ji nesureikšmina, nes vidinis polėkis tarsi trisdešimtmetės.

„Visiškai nesureikšminu jubiliejaus – 40 juk tik skaičius! Galbūt kitiems iš šalies atrodo kitaip, gal sureikšmina, kad štai, jau keturiasdešimt! Širdyje jausmas dabar toks, kad man ne 40, o 30“, – šypsojosi pašnekovė.

Rugpjūčio pabaiga Tarasovams ypatinga ne tik dėl Violetos gimtadienio – šiemet jie rugpjūčio 31-ąją minės septintąsias vestuvių metines.

„Šia proga bus atskiras paminėjimas, nors mūsų šeimoje rugpjūčio pabaigoje nemažai progų, bet šįkart jų nesuplaksime į vieną. Vestuvių metines paminime simboliškai – paliekame močiutėms vaikus ir pabūname dviese, einame pavakarieniauti“, – pasakojo Violeta, palinkėjusi sau, kad gimtadienio proga išsipildytų dukros jai užrašytas sveikinimas.

VIDEO: Violeta Tarasovienė - Leiski mylėti tave (Auksinis balsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius