Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

43-ejų menininkė Sakurako susilaukė pirmagimės: vardą galės išsirinkti pati

Menininkė Inga Cholmogorova-Sakurako (43), vasario 14-ąją ištekėjusi už Philippe'o Pascalio Fontezo-Philo Vono, susilaukė pirmosios atžalos. Sekmadienį porai gimė dukra, kurią pavadino Mia Luna Marie Fontez. Menininkė juokauja, kad dukrelė jau dabar koreguoja jos planus – juk negali vienu metu ir spręsti susikaupusius darbo reikalus telefonu, ir žindyti.
Ingos Cholmogorovos-Sakurako ir Philippe'o Pascalio Fontezo vestuvės
Ingos Cholmogorovos-Sakurako ir Philippe'o Pascalio Fontezo vestuvės / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Naujagimis Gimdymas

Inga 15min pasakojo, kad vis dar mėgina priprasti prie neseniai prasidėjusio naujo gyvenimo etapo. Tą padaryti, anot menininkės, prireiks šiek tiek daugiau laiko.

„Aišku, kad viskas apsivertė aukštyn kojomis. Mums atsitiko stebuklas, tad abu esame labai laimingi“, – kalbėjo Sakurako.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Cholmogorovos-Sakurako ir Philippe'o Pascalio Fontezo vestuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Cholmogorovos-Sakurako ir Philippe'o Pascalio Fontezo vestuvės

Inga neslepia, kad šeimos pagausėjimas nebuvo labai planuotas. Vis dėlto šeimos pagausėjimą ji vadina daug džiaugsmo suteikusiu nuotykiu.

„Iš dalies tai tam tikros svajonės išsipildymas, bet kita vertus, ši svajonė nebuvo aktyvi, ji buvo labiau pasąmonėje. Mums tai yra visiškas netikėtumas ir didelis gyvenimo nuotykis“, – sakė moteris.

Paklausta, ar nesigaili, kad vaikų nesusilaukė anksčiau, Inga atsakė neigiamai. Pasak jos, anksčiau dėmesys buvo nukreiptas į kitus dalykus.

„Tikrai nesigailiu, nes anksčiau dariau tai, ką man patiko daryti. Viskam yra savas laikas ir vieta, tad esu patenkinta, kad toks dalykas atsitiko būtent dabar. Pagal biologinį laiką esame seni tėvai, bet jaučiamės kaip aštuoniolikiniai“, – šmaikštavo Inga.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Cholmogorovos-Sakurako ir Philippe'o Pascalio Fontezo vestuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Cholmogorovos-Sakurako ir Philippe'o Pascalio Fontezo vestuvės

Tėvai dukrai davė tris vardus – Mia Luna Marie. Pasiteiravus, kieno idėja tai buvo, Inga akcentavo, kad kaip ir viską gyvenime daro, taip ir vardus rinko abu sutuoktiniai drauge.

„Yra du vardai, kurie mums labai patinka. Man labiau patinka Mia , vyrui labiau patinka Luna. Ir mes suradome dar vieną vardą, kuris vienodai patinka mums abiems – Marie. Vadinsime trumpiausiu vardu Mia, bet vaikas užaugęs turės pasirinkimo laisvę ir galės pats pasirinkti vardą arba pasivadinti slapyvardžiu, kaip kad ir mes“, – pasakojo Inga.

Paklausta, kaip praėjo gimdymas, Inga jį prisiminė su didžiausiomis emocijomis: „Tai didžiausias kūniškas performansas, kurį man tik teko kada nors patirti. Ir nors esu šokėja ir mano kūnas gerai paruoštas, reikalų tikrai buvo, čia jau visai kita kategorija. Tuo labiau, kad ir pirmas gimdymas, ir amžius jau nebe tas. Jei būčiau gimdžiusi Paryžiuje, turbūt būtų mane operavę, bet Lietuvos gydytojai buvo nusiteikę, kad jei pagimdo kitos, pagimdysiu ir aš, tad su medikų komanda, ačiū Dievui, viskas baigėsi gerai.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjo menininkė Sakurako: vestuvės 8-ą nėštumo mėnesį ir per Valentino dieną – likimo pokštas

O ar dukrelės gimimas pakoreguos Ingos planus? Moteris tikina – dirbo paskutinėmis nėštumo dienomis, dirbs ir dabar.

„Menininkams neduodamos nei motinystės atostogos, nei pašalpos. Ir prieš pat gimdymą paskutinėmis minutėmis laksčiau, turėjau koncertą. Ir dabar, pagimdžiusi, darbo reikalais nemažai šneku telefonu. Kita vertus, gyvenimas be abejo, kad pasikeis – juk reikės skirti dėmesio dukrelei“, – 15min pasakojo Inga.

15min primena, kad po beveik dvidešimties metų į Lietuvą grįžusi menininkė Inga Cholmogorova-Sakurako ir jos mylimasis taip pat menininkas Philippe'as Pascalis Fontezas-Philas Vonas aukso žiedus sumainė šių metų vasario 14-ąją – Valentino dieną. Prieš tai santuoką jie jau planavo dvejus metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius