Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

5 ženklai, rodantys, kad išsirinkote tinkamą vaikiną

Kad ir kaip norėtumėte, deja, nėra greito ir vienareikšmio atsakymo į klausimą, ar vaikinas, su kuriuo draugaujate, jums tobulai tinka.
Vyras ir moteris
Vyras ir moteris / 123RF nuotr.
Temos: 2 Ženklai Santykiai

Dažniausiai turi praeiti išties nemažai laiko, kad tai išsiaiškintumėte, tačiau kol kas pabandykite stebėti savo santykius ir paklauskite savęs, ar nors vienas iš tinklalapyje mydailymoment.com išvardytų aspektų atitinka jūsų santykius.

Jūs gerbiate vienas kitą

Pagarba santykiuose yra vienas svarbiausių aspektų ir, žinoma, ji privalo būti abipusė, todėl nesitikėkite, kad vaikinas jus gerbs net ir tuo atveju, jeigu elgsitės su juo blogai. Galite būti užtikrinta, kad vaikinas jus gerbia, jeigu jis:
♦ Leidžiasi į kompromisus;
♦ Išklauso jūsų pastabas ir atsižvelgia į jūsų nuomonę;
♦ Jis pastebi, kai esate blogos nuotaikos, ir paklausia, kas nutiko;
♦ Jis džiaugiasi ir vertina jus;
♦ Jis nuoširdžiai džiaugiasi įvairiais jūsų pasiekimais.

Šiuos pagarbos gestus jūs taip pat turėtumėte rodyti savo vaikinui. Kita vertus, jeigu jūs nuolatos pykstatės ir niekada nė vienas iš jūsų nesileidžiate į kompromisus, o pamatę, kad vaikinas susirūpinęs, nekreipiate į tai dėmesio, tuomet laikykite tai blėstančios meilės ženklais.

Jis pasižymi bent keliomis savybėmis, kurių visada ieškojote vaikinų charakteryje

Būtų tobula, jeigu būtumėte jau seniai nusprendusi, kokios vaikinų charakterio savybės jus žavi, kadangi jos – bent jau pačios svarbiausios – padės jums tvirtai apsispręsti dėl to, ar vaikinas, su kuriuo draugaujate, jums tinka.

Galite pasidaryti kruopščiai apgalvotą maždaug 10 charakterio savybių sąrašą, kuriomis turėtų pasižymėti vaikinas. Pasistenkite jį sudaryti pagal svarbumą ir nerašykite į jį nereikšmingų ir jums mažiau svarbių savybių.

Tačiau nepamirškite dviejų svarbių dalykų: pirma – tobulų žmonių nebūna, taigi, jeigu ieškote „Pono Tobulybės“, galite nusivilti supratę, kad pasaulyje tobulybės tiesiog nėra. Na, ir antrasis dalykas, kurį turėtumėte padaryti, paklauskite savęs, ar vaikinas atitinka bent 5 iš 10 jums pačių svarbiausių savybių. Jeigu atsakymas bus neigiamas, tuomet gali būti, kad vaikinas jums netinka.

Jūs vertinate tuos pačius dalykus

Ką jūs vertinate labiausiai? Kurios gyvenimo vertybės jus labiausiai žavi? Šių dviejų svarbių klausimų jūs turite savęs paklausti, norėdamos sužinoti, ar draugaujate su tinkamu vaikinu. Labai svarbu apsvarstyti tokį faktorių, jeigu pastebite, kad keičiate savo vertinamas vertybes dėl savo vaikino.

Juk gyvenime vertinamos vertybės apibrėžia žmogaus asmenybę, todėl, jeigu jas pakeičiate tik tam, kad įtiktumėte savo mylimajam, tuomet vertėtų pagalvoti, ar verta išlaikyti tokius santykius.

Jūsų intuicija jums šnibžda, kad šis vaikinas jums tinka

Niekada neignoruokite savo intuicijos, tačiau ir nepriimkite svarbių sprendimų vien ja remdamiesi. Jūsų intuicija jums turėtų pasitarnauti, kaip pagalbinis faktorius, kai spręsite, ar vaikinas jums tinkamas, ar ne.

Netgi tuo atveju, jeigu jūsų instinktai jums sako, kad vaikinas jums netinka, verta apie tai dar pagalvoti. Daugeliu atvejų nuojauta būna teisinga, tačiau vien remdamosi ja, galite priimti kiek skubotą sprendimą, dėl kurio vėliau gailėsitės.

Būdamos su juo jaučiatės esanti savimi

Vaikinas jūsų nevertins, jeigu neturėsite savo nuomonės ir, juo labiau, jeigu prie jo elgsitės dirbtinai ir nebūsite savimi. Todėl, jeigu prie savo mylimojo galite visiškai atsipalaiduoti ir parodyti tikrąją save, galite būti tikros, kad vaikinas jums tinka. Jeigu jis sugeba priimti ne tik gerąsias, bet ir blogąsias jūsų savybes, tuomet tikrai gali būti, kad jūsų santykiai bus nuostabūs.

Taigi, jeigu apsvarstysite šiuos 5 ženklus, galbūt galėsite nuspręsti, ar vaikinas, su kuriuo draugaujate, jums yra tinkamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius