Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

53-iąjį gimtadienį švenčianti Palmira Kelertienė: „10 metų vengiau astrologijos, bet ji buvo užkoduota gimimo datoje“

Astrologė Palmira Kelertienė sausio 29-ąją švenčia 53-iąjį gimtadienį. Moters teigimu, gimtadienis – labai pozityvi šventė, todėl ir jos pačios nuotaikos – labai geros ir džiugios.
Palmira Kelertienė
Palmira Kelertienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Gimtadienis yra pozityvi šventė. Kiekvienąkart jį sutinku skirtingai, iš anksto tikrai nesiruošiu – improvizuoju pagal situaciją. Triukšmingų šventimų nemėgstu, bet jaukūs šeimyniniai pasibuvimai man labai patinka“, – portalui Žmonės.lt sakė žinoma astrologė.

Ji teigė, kad gimimo diena kiekvienam žmogui yra labai svarbi, kad ją reikėtų sutikti džiugiai, pakilios nuotaikos: „Gimtadienis astrologiškai reiškia naujo ciklo pradžią, šventę bei džiaugsmą. Žmogui tai – labai svarbus laikas, kupinas džiugesio, taip pat geras šansas pradėti viską iš naujo.“

P.Kelertienė teigė, kad kiekvienais metais sulaukia sveikinimų ir labai jais džiaugiasi. „Artimieji visada prisimena, pasveikina. Manau, kad nėra tokių žmonių, kurie pamirštų artimųjų gimtadienius. Turbūt reikėtų gyventi dykumoje ir be mobiliųjų telefonų, kad negalėtum pasveikinti žmogaus“, – šypsodamasi sakė ji.

Turbūt reikėtų gyventi dykumoje ir be mobiliųjų telefonų, kad negalėtum pasveikinti žmogaus.

Astrologė pabrėžė, kad tikroji gimimo diena žmogų „aplanko“ tik kas ketverius metus, todėl jeigu savo gimtadienio dieną sukaktuvininkas jaučiasi blogai – vadinasi, tai nėra tikroji jo gimimo diena.

„Mes kadangi gyvename netiksliu kalendoriumi, tikrasis gimtadienio laikas stumdosi – ta tikroji diena gali būti para anksčiau arba vėliau. Visi įsikalę į galvas, kad gimtadienis yra būtent tą dieną, kai ateina kalendorinė data, tačiau tikrasis astronominis gimtadienis kinta – data sutampa tik kas ketverius metus. Tarkim, jeigu žmogus gimęs keturioliktą valandą dienos, tas tikslus gimtadienio laikas jam bus tik kas ketverius metus, nes turime ketverius patrumpintus metus ir tada vienus keliamuosius. Dėl tokių pakitimų kartais žmonėms atrodo, kad jie gimtadienio dieną yra labai pavargę, be nuotaikos, bet tai reiškia, kad tikrasis gimtadienis gali būti tik kitą dieną, nors, atrodo, data jau bus kita, bet iš tikrųjų tai bus tikrasis gimtadienio laikas“, – astrologinius niuansus dėstė P.Kelertienė.

Tikrosios gimtadienio dovanos

Paklausta, ar per gimtadienį, kaip dauguma žmonių, ji tikisi gauti dovanų, astrologė teigė, kad materialių dovanų ji nesureikšminanti. Anot jos, gimimo dieną žmogus gauna labai daug, tereikia mokėti tai suvokti ir įvertinti.

„Dovanų tikrai nesureikšminu, gal todėl, kad mano požiūris kitoks? Man didžiausia gimtadienio dovana – nieko neveikti (juokiasi). Todėl pasidarau laisvadienį, nes dėl didelio užimtumo galiu tai sau leisti labai retai. Taigi pati sau pasidarau pačią didžiausią dovaną“, – teigė P.Kelertienė.

„Dovanos kiekvienam žmogui, galima sakyti, krenta iš dangaus. Tik mes gal ne visada tai suprantame, pamatome. Patarčiau žmonėms gimtadienio dieną sugebėti priimti dovanas, nes visas kosmosas, visas pasaulis tą dieną žmogų sveikina. Tereikia atidžiau pasižiūrėti, pastebėti ženklus ir suvokti, kad gauni labai daug gerų dalykų – tai ir yra didžiausios dovanos. Atidžiau reaguokite į aplinką ir patį save“, – pridūrė ji.

Dešimt metų vengė astrologijos

Paklausta, kuo įdomi jos gimimo data – sausio 29 diena – Palmira teigė, kad tai labai kūrybiška data, susijusi su gamta, vandeniu, idėjomis, menais.

„Sausio 29-oji – labai įdomi diena. Ji susijusi su labai stipria Neptūno padėtimi, todėl itin palanki astrologams ir rašytojams. Net statistiškai šią dieną yra gimę daug rašytojų ir astrologų, sausio 29-ąją gimęs ir rašytojas Antonas Čechovas. Šis laikas stipriai susijęs su muzika, literatūros kūrimu, astrologija. Mane pačią reikėjo dešimt metų įkalbinėti, kad eičiau mokytis astrologijos, o aš vis atsikalbinėjau, vengiau. Bet, kaip matome, horoskope turėjau tam tikrų duotybių, kurios vis tiek išsipildė“, – šypsojosi Palmira.

Žinoma astrologė sau palinkėjo daugiau laiko, mat teigė turinti tiek veiklos, kad vos bespėjanti suktis. Todėl gimtadienis, anot jos, dar didesnė šventė, nes šią dieną ji sau leidžianti ilsėtis.

„Sau linkiu suspėti viską padaryti, kad viskam užtektų laiko. Turiu labai daug veiklos, todėl man trūksta tik laiko. Gimtadienis – vienintelė diena, kai leidžiu sau nieko neveikti“, – šyptelėjo P.Kelertienė.

P.Kelertienė teigė, kad palankiausia Lietuvai bus pirma metų pusė iki liepos, o tolimesnė vasara bus itin sudėtinga.
P.Kelertienė teigė, kad palankiausia Lietuvai bus pirma metų pusė iki liepos, o tolimesnė vasara bus itin sudėtinga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius