Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

54 kilogramus numetusi R.Antonovienė nepaliauja stebinti: pakeitė šukuoseną ir pasiputlino lūpas

54 kilogramų atsikračiusi Rima Antonovienė (40) nepaliauja stebinti savo gerbėjų. Kaip pati juokauja, nusprendusi kardinaliai suremontuoti namą, šį kartą ėmėsi jo apdailos – moteris pasidarė lūpų korekciją ir pakeitė šukuoseną. Vis dėlto Rima užtikrinta, kad tai – dar ne pabaiga.
Rima Antonovienė ryžosi pokyčiams
Rima Antonovienė ryžosi pokyčiams / Asmeninio albumo nuotr.

15min Rima papasakojo, kad per pusę metų jai pavyko numesti 54 kilogramus. Tačiau krito ne tik svoris, bet ir pasikeitė moters požiūris į save – kadaise bijojusi aplinkinių replikų, dabar R.Antonovienė viešumoje jaučiasi kur kas užtikrinčiau.

Moteris įveikė ne tik baimę eiti į sporto klubą, lankytis viešose vietose, bet ir baimę gražintis. Visai neseniai atlikusi lūpų korekciją, Rima nusprendė ir pakeisti šukuoseną.

„Viską nulėmė svorio pokyčiai. Nors jaučiuosi lengvesnė ir sveikesnė, tačiau plaukai labai susilpnėjo dėl baltyminio maisto. Šiuo metu baltymai ir daržovės sudaro pagrindą mitybos raciono, pastarąjį pusmetį organizmui teko didelis fizinis krūvis, o tai paveikė plaukus“, – 15min pasakoja moteris.

Besikreipusi į pažįstamą specialistę, R.Antonovienė plaukus patrumpino, paryškino. Plaukų ekspertė taip pat suteikė patarimų, kaip šiuos prižiūrėti.

„Rezultatu esu labai patenkinta, nes pokyčių išties reikėjo, o ir aplinkiniai labai skatino. Socialiniuose tinkluose sulaukiau daug žinučių, bičiuliai kartojo, kad jau metas naikinti mano varvaros plaukus“, – juokiasi R.Antonovienė.

Asmeninio albumo nuotr. /Rima Antonovienė
Asmeninio albumo nuotr. /Rima Antonovienė

Atnaujindama „fasadą“ moteris atliko lūpų korekciją. Šios procedūros prireikė taip pat dėl didelių pokyčių – nukritus svoriui pasikeitė lūpų kontūras. Procedūros metu į lūpas buvo suleistas nedidelis kiekis hialurono rūgšties, o lūpų kontūras sutvirtintas mezoterapiniais siūlais.

„Nenorėjau labai pripūstų lūpų ar anties snapo, o rezultatas gavosi išties puikus“, – šypsosi moteris.

Pasiryžusi kardinaliems pokyčiams Rima džiaugiasi sulaukianti didelio palaikymo socialinėje erdvėje, sveikina ir šeimos nariai.

Vis dėlto moteris pripažįsta, kad pokyčiams ryžosi ne tik dėl geresnės savijautos ar liaupsių, jai svarbiausia – geresnė ateitis. Šiuo metu vos ketvirčio etatu dirbanti valytoja, moteris tikisi, jog pakitusi išvaizda padės susirasti kitą darbą ar gauti daugiau darbo valandų.

„Pramogų pasaulio tikrai nesiruošiu užkariauti, ten ir taip jau visko užtenka (šypteli). Nėra gėdingų darbų, gėdinga yra tik vogti, tad tikrai nespjausiu į valytojos darbą, tačiau būtų gerai turėti daugiau pajamų“, – pripažįsta moteris.

Rimos pokyčiai – galerijoje:

Tačiau, pasak Rimos, tai tik pradžia. Interviu 15min ji sakė, kad jos pagrindinis tikslas – sverti panašiai tiek, kiek svėrė jaunystėje – 65 kilogramus.

Ir čia sustoti nežada, per daug teko paaukoti ir iškęsti: palikus šeimą, išvykti gyventi į 70 kilometrų nuo namų nutolusius Šiaulius, kęsti fizinį skausmą, alkį, dėl to kylančius nervinius priepuolius.

Rima atskleidžia savo užmojus: „Noriu ne tik susireguliuoti svorį, darysiu viską, kad mano kūnas taptų jei ne atletiškas, tai bent jau sportiškas.“

TAIP PAT SKAITYKITE: 143 kg svėrusi Rima Antonovienė: „Pasakiau sau – geriau jau mirsiu sportuodama, nei lašinių kalėjime“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius