-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„69 danguje“: tokio palaikymo nesitikėjome

Didžiausia antrojo nacionalinės dainos konkurso „Dainų daina“ pusfinalio staigmena drąsiai galima vadinti grupės „69 danguje“ pasirodymą.
69 danguje
Grupė „69 danguje" / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 „69 Danguje“

Merginos surinko daugiausiai televizijos žiūrovų balsų ir užėmė pirmąją vietą pusfinalyje aplenkdamos dideliu žiūrovų palaikymu atrankos ture besidžiaugusį Donatą Montvydą bei Rūtą Ščiogolevaitę.

Pamatę balsavimo rezultatus merginos negalėjo paslėpti nuostabos, stovėdamos scenoje jos vos įstengė šypsotis. „Visiškai nesitikėjome tokio palaikymo. Buvo labai netikėta“, – sakė Nijolė Pareigytė-Neli.

Merginų nuomone, televizijos žiūrovai už jas balsavo todėl, kad „69 danguje“ šeštadienio vakarą buvo bene vienintelė grupė, scenoje paruošusi mažą spektakliuką.

„Iš tikrųjų, eidamos į sceną, mes nepasitikėjome savo jėgomis“, – neslėpė Ingrida Martinkėnaitė.

Karina Krysko pridūrė, kad būtent aplinkinių kalbėjimas, esą grupė „69 danguje“ negali dainuoti gyvai ir kiša koją dainininkių pasitikėjimui savimi. „Galbūt mes nesame profesionalės, tačiau mes daug dirbam ir ruošiamės“, – tikino N.Pareigytė.

„Manau, kad finale paaiškės tikrieji prizininkai – pirma, antra, trečia vieta. Kova vyks tarp D.Montvydo, R.Ščiogolevaitės ir Sasha Son“, - atvirai kalbėjo K.Krysko.

Paklausus, ar neplanuoja kovoti dėl nugalėtojų vardo, K.Krysko prisipažino, jog grupės tikslai šiame konkurse kitokie. „Stengsimės padaryti viską taip, kad patiktų žiūrovams. Nešti džiaugsmą žmonėms“, – tikino K.Krysko.

Merginos kol kas nesiryžta svarstyti, ar važiuotų į „Euroviziją“, jei laimėtų „Dainų dainą“. „Mes dar apie tai negalvojame. Jei laimėsime, tada ir pagalvosime“, – juokdamasi sakė Goda Sabutytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius