-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 metus neatostogavusios Irūnos Puzaraitės vasara – per savaitgalį šeši koncertai

Per savaitgalį – šeši koncertai. Tokiu vasaros ritmu gyvena dainininkė, LNK laidos „KK2 penktadienis“ vedėja Irūna Puzaraitė. Mergina suskaičiavo, kad šią vasarą jos laukia mažių mažiausiai 38 pasirodymai Lietuvos scenose. Vieni – su „Studentėmis“, kiti – su „Žvaigždžių duetų“ partneriu Mariumi Jampolskiu. Su pastaruoju koncertų numatyta daugiau – mat lietuviai ypač pamėgo „Žvaigždžių duetuose“ gimusią porą.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / LNK nuotr.

„Esu nusiteikusi, kad visa vasara prabėgs ant scenos. Gal tai būtų šokas kitiems, bet aš esu įpratusi prie tokio gyvenimo nuo keturiolikos metų. Nesiskundžiu – kol esu reikalinga, tol dainuoju, scenoje jaučiu malonumą, be to, nuo mažens pati užsidirbu“, – sako Irūna.

Irūna iš Vilniaus persikraustė į Marijampolę, arčiau savų, kad per vasarą kuo ilgiau galėtų pabūti su šeimos nariais. „Kartais užtenka savaitgalį išplaukti baidarėmis, tuomet atgauni jėgas ir vidinę ramybę. Kelios dienos pas močiutę man yra tikros atostogos – be žmonių, judesių ir veiksmo. Nereikia savaitę gulėti išvertus bambą Turkijoje, kad pailsėtum“.

Pastarąjį kartą Irūna atostogavo prieš septynerius metus – tuomet savaitei ji buvo išvykusi į Turkiją. Prieš tai su prodiusere Laima Lapkauskaite ilsėjosi Kretoje – mat „Žvaigždžių duetuose“ buvo gavusi dovanų kelionę. Daugiau atostogomis užsienyje ji savęs nelepino. 

„Atrodo, ateis ruduo, gal pailsėsiu, bet kaip tik tada prasidės televizijos sezonas. Iš tiesų tai laukiu, kol vėl susitiksiu su kolegomis iš KK2 – Ugne, Žygiu, Tomu, kūrybinės komandos nariais. Man labai patinka šis darbas vien dėl puikios atmosferos.  Pirmą kartą sutikau tiek įdomių žmonių vienoje vietoje. Todėl su nekantrumu laukiu naujojo LNK televizijos sezono“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius