Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Adamovič ir Ž.Gečas „Bliuzo naktyse“ stebino pašėlusiu stiliumi: „Norėjome atrodyti išskirtinai“

Atlikėjai Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas šį savaitgalį laiką leidžia „Bliuzo naktyse“. Pirmąkart šiame festivalyje dalyvaujanti pora nusprendė kaip reikiant pasistengti ir savo nutrūktgalvišku stiliumi nustelbti kitus festivalininkus.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Asmeninė nuotr.

15min A.Adamovič pasakojo, kad festivaliuose reikia atrodyti ryškiai. Tą su sužadėtiniu Žygimantu jiedu išpildė su kaupu ir džiaugėsi, kad jųdviejų įvaizdis traukė aplinkinių akį.

„Bliuzo naktyse“ esame pirmą kartą, todėl norėjome atrodyti išskirtinai ir pajausti tikrą festivalio dvasią. Tad šiek tiek išoriškai paišdykavome“, – juokėsi A.Adamovič.

Norėdama sukurti hipišką įvaizdį, Anželai teko nemenkai paplušėti – savo šukuoseną kūrė net kelias valandas.

„Čia yra mano plaukai – ne perukas, kaip galėtų pasirodyti. Pati pasidariau tokią šukuoseną ir jokio cheminio“, – sakė A.Adamovič.

Žygimantas ir Anžela į „Bliuzo naktis“ atvyko su savo augintiniu. „Mūsų mažoji Maja irgi pirmą kartą festivalyje, papuošėme skarele“, – šypsojosi A.Adamovič.

Asmeninė nuotr./Anžela Adamovič
Asmeninė nuotr./Anžela Adamovič

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmasis vakaras jubiliejinėse „Bliuzo naktyse“: žvaigždžių žvejyba, orkestrai ir grojantys kirviai

Visą savaitgalį prie Lūksto ežero vykstančios „Bliuzo naktys“ prasidėjo penktadienio vakarą. 19 valandą šuo Bliuzas, oficialiai aplojo svečius ir atidarė jubiliejinį, 25-ą kartą rengiamą festivalį „Bliuzo naktys“. Festivaliautojai kūrėsi palapinių miestelyje, sukurdami savo erdvei išskirtinį teminį įvaizdį specialiai pasigamintomis dekoracijomis.

Nors festivalis švenčia jau 25-erius metus ir yra seniausias „open air“ festivalis Lietuvoje, jo publika kasmet vis jaunėja. Net ir šiemet atsiradusios didžiulės „Bliuzo naktų“ raidės, simboliškai pabrėžiančios 25-metį, jau yra su jauno žmogaus pamėgta grotažyme.

Puošėsi ir kiti festivaliautojai, – kas cilindru, kas arbūzo šalmu, kas vienuolio abitu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius