Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Adamovič ir Ž.Gečas šventes pasitiks trise, su Žaku: „Pernai per Kalėdas sužinojome, kad laukiamės“

Atlikėjams Anželai Adamovič ir Žygimantui Gečui praėjusių metų Kalėdos kelia nuostabiausius prisiminimus – pora tądien sužinojo, kad turės vaikelį. Todėl šiemet švenčių laukimas jiems visiškai kitoks – ypatingas, jaudinantis ir be galo šiltas. Šeima jas pasitiks jau trise – su rugpjūčio 10-ąją gimusiu mažyliu Žaku.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nors Anžela sako, kad negalėtų žiemos švenčių išskirti kaip gražiausių metuose, bet jos ir Žygimanto šeimai jos visuomet asocijuosis su gražiausiu gyvenimo įvykiu.

„Prieš metus, Kalėdų rytą, sužinojome, kad laukiamės Žako, todėl šios šventės mums yra ypatingos“, – šypsodamasi savo namuose 15min pasitiko A.Adamovič.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Pirmasis jųdviejų vaikelis – itin lauktas ir ilgai svajotas, todėl tėvai sako šiuo metu esantys kaip niekada laimingi. Na, išskyrus naktis, kai tenka klausytis ne vienas kito dainų, bet mažylio koncertų.

„Oi... Kiekvieną dieną vis nauji išbandymai ir jausmai. Žinoma, gerai, kad turiu nuostabų vyrą, kuris labai prisideda prie vaikelio priežiūros, leidžia man atsipūsti. Bet kartais atrodo, jau taip esi pavargusi, bet po bemiegės nakties Žakas nusišypso ir viskas iškart išsitrina, viskas tampa taip gerai... Nors pasižiūri į veidrodį ir matai raudonas akis, bet veide – didelę šypseną“, – apie pasikeitusią kasdienybę pasakojo Anžela.

Žiūrėkite video iš Anželos, Žygimanto ir Žako namų:

VIDEO: Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas sveikina 15min skaitytojus su artėjančiomis šventėmis

Tačiau įkvėpti pasikeitusio gyvenimo, mažajam Žakui tėvai norėjo suteikti dar daugiau džiaugsmo ir naujų patirčių, tad eglutę šiemet puošė daug anksčiau nei paprastai.

„Jis taip stebi mūsų eglutę! Visgi turbūt dėl to, nes ant jos kabo ir jo žaislai“, – juokėsi atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo eglutė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo eglutė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Kiekvienais metais šeima iš rūsio netraukia tokių pačių dekoracijų – kūrybiškai sugalvoja vis kažką naujo. Šiemet dėl kilusios idėjos Anželai teko kaip reikiant pavargti ir apvažiuoti ne vieną parduotuvę, kol galiausiai rado, ko ieškojo.

„Prieš dvejus metus ant eglės kabėjo mūsų su Žygimantu nuotraukos, kuriose buvo įamžintos gražiausios akimirkos, praėjusiais – iš saldainių, guminukų, riešutų padarytos girliandos. Šiais metais nusprendėme nors kartą papuošti normaliai, – juokavo Anžela. – Visur ieškojau senovinių stiklinių žaisliukų ir radau! O taip pat papuošėme Žakučio batukais, žaisliukais, kojinėmis... Norėjome, kad ši kalėdinė eglutė būtų žaisminga ir susijusi su sūnumi.“

Kaip ir kasmet, jų namuose stovi gyva eglutė. Šiemet – ne bet kokia, o tikra milžinė – iki pat lubų. Anžela juokiasi, kad net žvaigždės ant jos viršaus nepavyks uždėti – nebeliko vietos.

„Man taip patinka šių švenčių tradicija puošti namus, aplankyti artimuosius, dovanoti dovanas... Visgi turbūt šiemet daugiausiai dėmesio susilauks Žakas - bus labiausiai apipiltas meile ir dovanomis“, – šypsojosi ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Paklausta, ar jų šeimoje jau prasidėjo kalėdinė karštinė, Anžela sako, kad jiedu su vyru paprastai viską palieka paskutinei akimirkai.

„Mes su Žygimantu esame turbūt prasčiausi dovanų rinkėjai. Amžinai nežinome, ko žmogui reikėtų. Nežinome, ką pirkti, ir vienas kitam. Galiausiai gaunasi taip, kad laukiame iki paskutinio momento, manydami, kad iki 24 dienos tikrai sužinosime, ką padovanoti. Visada taip atidedame, atidedame, bet vis tiek kažką padovanojame“, – 15min pasakojo Anžela Adamovič.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius