-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Rimiškis po 7 metų pertraukos pristato naują dainą: „Mano didžiausia vertintoja – dukra Lėja“

Televizijos projektą „Kelias į žvaigždes“ laimėjusio Andriaus Rimiškio gerbėjai jau kurį laiką nematė scenoje. Pastaruosius 7-erius metus jis buvo atitolęs nuo muzikos, tačiau dabar grįžta į kūrybinę veiklą ir žada staigmenų. Pirmoji – jo naujasis kūrinys „Dovanosiu“.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis Andrėja bei Lėja
Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis Andrėja bei Lėja / Algirdo Kubaičio nuotr.

Andrius Rimiškis teigia, kad naujasis kūrinys „Dovanosiu“ – tarsi jo sugrįžimas į didžiąją sceną, kurios per 7-erius metus jis spėjo labai pasiilgti.

„Pastaruoju metu viskas sukosi apie verslą, darbą, o kūryba buvo nutolusi. Šou pasaulis buvo pamirštas, nes nieko nesinorėjo. Dabar žmonės vėl mane užvedė ant muzikinio kelio, atsirado noras bendrauti su publika“, – 15min prisipažino Andrius.

Algirdo Kubaičio nuotr./Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis Andrėja bei Lėja
Algirdo Kubaičio nuotr./Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis Andrėja bei Lėja

Dainininkas prisipažino sulaukiantis ypač daug palaikančių žinučių ir komentarų socialinėje erdvėje, tai jį skatina kurti ir dalintis savo muzika su klausytojais: „Aš pats labai stebiuosi, kad gaunu tiek daug dėmesio. Tačiau tai tik dar labiau žadina norą kuo greičiau ir vėl pasirodyti scenoje“.

Už visą šį palaikymą ir skatinimą jis sako labiausiai norintis savo klausytojams garsiai tarti „ačiū“. Tam Andrius jau planuoja susitikimą.

„Kitais metais rengsiu koncertinį turą ir pristatysiu naują albumą. Padėkosiu gerbėjams, kurie mano muzikos ištikimai ir nuoširdžiai laukė tiek daug metų“, – žadėjo jis.

O kol kas, pirmoji Andriaus Rimiškio dovana publikai –naujoji daina „Dovanosiu“. Jai muziką sukūrė geras bičiulis Vudis, su kuriuo atlikėjas bendradarbiauja dar nuo „Kelias į žvaigždes“ laikų.

„Šis kūrinys neturi adresato, tai yra elementari, ritminga ir melodinga daina apie meilę, antrąją pusę. Tikiuosi, kad „Dovanosiu“ kiekvienam žmogui sukels šypseną ir gerus jausmus“, – šypsojosi A.Rimiškis.

Įvertinkite Andriaus naująjį kūrinį:

VIDEO: Andrius Rimiškis - Dovanosiu (Naujiena)

Beje, ši daina iš pradžių buvo atiduota Andriaus šeimos teismui – jo mylimiausios merginos pirmosios turėjo progą įvertinti.

„Žinoma, žmona visada išgirsta mano kūrybą, tačiau didžiausia vertintoja – dukrytė Lėja. Ji taip pat įvertino ir šią dainą, sakė, kad labai graži ir man tinkama“, – 15min pasakojo Andrius Rimiškis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Rimiškis su žmona dukrą Lėją išlydėjo į pirmą klasę: „Tai beprotiškai svarbus žingsnis“

TAIP PAT SKAITYKITE: Andrius Rimiškis su žmona gimtuose Jūžintuose pakrikštijo dukrą: šeimos fotosesiją surengė dvare

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius