Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

A.Šedžiaus pyktis teisme dėl skyrybų su Monika: „Problemos yra dėl turto, kurio jai neva nereikia“

Rezonansinėje Šedžių skyrybų byloje – vis mažiau progreso ir vis daugiau įtampos. Kovingą nusiteikimą abu varžovais tapę sutuoktiniai šiandieną, regis, demonstravo skirtingais būdais. Monika Šedžiuvienė atvyko į teismą kariško stiliaus, geležinėmis kniedėmis puoštais batais, o Andrius Šedžius garsiai pasipiktino žmonos susitelkimu į turto dalybų niuansus.
Andrius Šedžius
Andrius Šedžius / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Įtampa šio ketvirtadienio popietę surengtame Vilniaus miesto apylinkės teismo posėdyje tvyrojo nuo pat pradžių. Teismo koridoriuje susitikusi pora lyg ir pasisveikino, tačiau ne tik nebendravo, atvirkščiai – laikėsi vienas kito atžvilgiu akivaizdžiai atšiauriai.

Pasitempusios ir susikaupusios ieškovės griežtą įvaizdį dar labiau paryškino madingi grubūs rudeniniai batai, iš tolo blizgantys nuo gausiai susmaigstytų kniedžių.

Atsakovas A.Šedžius iš veido galėjo pasirodyti netgi rūstus, jis tik dalykiškai aptarė kai kuriuos pasirengimo bylai niuansus su savo advokate.

VIDEO: Monika ir Andrius Šedžių skyrybos tęsiasi – susitiko teisme

Parengiamasis posėdis už uždarų durų tęsėsi vos apie 25 minutes.

Prieš posėdį su žiniasklaida bendrauti nelinkusi M.Šedžiuvienė po teismo skubiai apleido salę ir rūmus.

Tuo metu A.Šedžius žurnalistams teigė irgi neturintis, ką naujo pasakyti, tik pasipiktino ieškovės ir jos advokato pozicija: „Atsisako nagrinėti bylą be dokumentų apie turtą, kurio jai, kaip pati sako, net nereikia!“

Verslininkas pripažino, kad dalies dokumentų apie jo turtinę padėtį byloje iš tiesų trūksta. Bet problemos esą yra dėl to, kad dalis to turto užsienyje. Pavyzdžiui, Rusijoje. „Įsivaizduojate, ką reiškia gauti dokumentus iš tokios Rusijos?“ – retoriškai klausė, bet labiau teisinosi A.Šedžius.

Jis vylėsi, kad pasirengimas nagrinėti bylą ilgiau neužsivilkins, ir kitą sykį tiek teismas, tiek visi proceso dalyviai jau matys galimybę pradėti spręsti esminius ginčo klausimus.

15min neseniai pasakojo, kad A.Šedžiaus darbinėje veikloje yra prasidėjęs naujas etapas. Nuo 2001 iki 2007 metų Šiaulių apskrities televizijai vadovavęs verslininkas nuo spalio 5-osios vėl pradėjo eiti direktoriaus pareigas. Darbą televizijoje verslininkui tenka derinti su vadovavimu dar dviem bendrovėms.

Tuo metu M.Šedžiuvienei per pertrauką tarp teismo posėdžių teko viešai neigti sutuoktinio kalbas apie jos sužadėtuves su draugu, gyvenančiu Airijoje.

„Kokia moteris norėtų dar nepasibaigus skyrybų procesui susižadėti? Sakyčiau, kad ir sužadėtuvės nebūtų labai linksmos. O ir naujam vyrui reikėtų perlipti per save, kad visų nemalonių procesų epicentre klauptųsi ant kelio“, – 15min sakė Monika.

Būtent Monikos galimybė ateityje visam laikui persikelti į Airiją neramina A.Šedžių skyrybų byloje. Vaiko gyvenamosios vietos nustatymo klausimas – vienas svarbiausių Šedžių skyrybų procese.

„Ji sako, kad aš noriu iš mamos atimti vaiką. Galiu krauju pasirašyti – nenoriu atimti vaiko. Tiesiog jos dabartinis draugas, kuris jai nupirko ir mašiną, ir butą Vilniuje, gyvena Airijoje. Bijau, kad laikui bėgant ji nuspręs išsikraustyti pas jį“, – svarsto A.Šedžius.

Kita vertus, pati M.Šedžiuvienė apie emigravimą, A.Šedžiaus žiniomis, kol kas nesvarsto ir tikina kraustytis į Airiją neketinanti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius