-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Užkalnio jaunesnioji dukra Milda baigė mokyklą: „Aš tave myliu ir didžiuojuos“

Rašytojo Andriaus Užkalnio jaunesnioji dukra Milda Maria Užkalnytė baigė mokyklą. Jos pasveikinti atvyko ir tėvas. Po atestatų įteikimo ceremonijos jis pasidalijo šmaikščiu įrašu ir nuotrauka su dukra.
Andrius Užkalnis su dukra Maria
Andrius Užkalnis su dukra Maria / 15min klijuotė

Nuotraukoje tėvas su dukra šypsojosi. Abu buvo šventiškai pasipuošę. Po ja A.Užkalnis sarkastiškai pasveikino dukrą ir jai padėkojo.

„Užkalnio jaunesnioji dukra baigė mokyklą, tėvas pasidalino jautria žinute

Rašytojo ir publicisto Andriaus Užkalnio dukrai baigus mokyklą, ceremonijoje dalyvavęs tėvas po renginio rašė dukrai viešame poste:

Milda, Milly, Mildyte, Milda Maria – aš tau norėjau padėkoti. Visada jaučiau tavo palaikymą ir lojalumą, nes visada buvai labiau suaugusi, negu turejai būti. Negali būti lengva, kai žmonėms (kai kuriems) „Užkalnytė“ yra svarbesnė, negu kas esi tu. Bet tu visada nešei tą pavardę, kaip apdovanojimą, ir aš visada jaučiau, kad turiu nepavesti. Tavo besąlygiška meilė visada atrodė, kaip dosni dovana man.

Nepažįstu nieko pasaulyje, kieno dukra būtų taip didžiavusis tėvu – nusipelniau aš to ar ne. Nepažįstu nieko, kas turėtų tokius nerealius draugus, kaip tu, kurie mane vertė visada jaustis žvaigžde. Gyvenime niekada nesijaučiu įžymybe, išskyrus kai tu pristatai mane savo draugams; perduok, kad žinotų.

Aš tave myliu ir tavim didžiuojuos“, – rašė A.Užkalnis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius