-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Valinskas papasakojo apie ryšį su gyvūnais: namuose laksto alpakos, šunys, katės

Laidos „Mano geriausias draugas“ vedėjas Eimutis Kvoščiauskas apie tikrą draugystę tarp žmonių ir augintinių šįkart kalbasi su TV laidų prodiuseriu ir vedėju Arūnu Valinsku, kuris paskaičiavo turėjęs daugiau nei 25 šunis.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / LRT stopkadrai

Žinomas vyras yra tikras gyvūnų mylėtojas, kartu su žmona Inga Valinskiene auginantis keturis šunis, tris kates, dvi papūgas, šešias alpakas bei prižiūrintis akvariumą. Auginti alpakas sugalvojo A.Valinsko sūnus, o šie protingi gyvūnai pavergė visų širdis, rašoma LRT televizijos pranešime spaudai.

LRT stopkadras/Arūnas Valinskas
LRT stopkadras/Arūnas Valinskas

„Alpakos – labai įdomūs gyvūnai, kupranugarių giminės, kilę iš Pietų Amerikos. Alpakos gyvena aukštai kalnuose, o mūsų klimatas joms visai nešaltas. Visos alpakos turi savo vardus. Alpakų vilna yra išskirtinė, itin kokybiška. Mūsų šunys su alpakomis draugauja labai gražiai. Jei paskaičiuoti, esame turėję daugiau nei 25 šunis. Dvi katės atkeliavo iš Nidos, pusiau laukinukės“, – sako A.Valinskas.

Laidos „Mano geriausias draugas“ kūrybinei komandai A. Valinskas atvėrė savo namų duris ir supažindino su mylimais augintiniais. Pašnekovas pasakojo, kaip jis rūpinasi tokiu gausiu ūkiu ir kaip gyvūnams pavyksta sutarti. TV prodiuseris atskleidė, kaip visi skirtingi gyvūnai atsirado jo namuose. Taip pat žinomas vyras studijoje prisiminė juokingą istoriją – auginama papūga išmoko imituoti telefono skambučio garsą ir taip sugebėdavo apgauti šeimininkus!

LRT stopkadras/Arūnas Valinskas
LRT stopkadras/Arūnas Valinskas

„Kaip su Inga juokaujame, ne mes gyvūnus laikome – mes pas juos gyvename. Žmogus, koks jis bebūtų, dažnai žiūri, kas jam naudinga. O ypač santykiuose su kitu žmogumi. Šunys neturi tokio dalyko. Gyvūnai moko vaikus atsakomybės ir žmogiškumo, lavina juos. Jei gražiai elgiasi su augintiniais, gražiai elgsis ir su žmonėmis”, – sako A.Valinskas.

Edukacinė laida visai šeimai „Mano geriausias draugas“ –sekmadieniais, 11.30 val. per LRT televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius