-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Valentaitę guodžia V.Rumšas jaunesnysis

Šią savaitę pasklidus informacija, kad verslininkas Laimutis Pinkevičius skiriasi su žmona Asta Valentaite-Pinkvieičiene, netrukus imta kalbėti, kad šalia gražuolės atsirado naujas gerbėjas – aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis.
Laimutis Pinkevičius ir Asta Valentaitė
Laimutis Pinkevičius ir Asta Valentaitė / Ruslanas Kondratjevas/„Scanpix“ nuotr.

Apie tai, kad 27 metų verslininkė vis dažniau pastebima kartu su 28 metų aktoriumi, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“. Pernai šis aktorius po trejų santuokos metų išsiskyrė su savo žmona Gintare. Po skyrybų populiarus aktorius buvo pastebėtas su žinomomis moterimis – Aiste Paškevičiūte, Giedre Rusyte, o dabar, dienraščio teigimu, vis dažniau matomas ir su Asta.

TV3 nuotr./Aistė Paškevičiūtė ir Vytautas Rumšas
TV3 nuotr./Aistė Paškevičiūtė ir Vytautas Rumšas

Paklaustas apie santykius su Asta, aktorius teigė, kad  jis gerai pažįsta ir A.Valentaitę-Pinkevičienę, ir jos vyrą L.Pinkevičių. Tačiau savo ir Astos santykius V.Rumšas vadina kolegiškais: „Kartu rengėme dizainerio Tomo Fordo kolekcijos pristatymą Vilniuje. Ateityje turėsime ir kitokių projektų.“ Jis teigia, kad puikiai supranta poros savijautą, o į klausimą ar guodžia Astą, atsakė: „Taip. Aš pats skaudžiai išgyvenau skyrybas ir todėl puikiai žinau, kaip jaučiasi žmogus, atsidūręs panašioje situacijoje.“

Į klausimą, kodėl jį perša su žinoma moterimi, aktorius atsakė, kad jie linksminasi vienoje kompanijoje, tačiau joje yra ir daugiau žmonių.

Beje, kalbėdamas apie skyrybas L.Pinkevičius nepaneigė, kad girdėjo įvairių kalbų apie trečią asmenį jų santykiuose.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius