-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris atsisveikino su Lietuvos gerbėjais: „Man taip patiko Vilnius, kad norėčiau čia apsigyventi“

Ketvirtadienio popietę grupė „Aerosmith“ po trijų parų, praleistų Lietuvoje, atsisveikino su savo gerbėjais Lietuvoje. Dar prieš vidurdienį prie centre įsikūrusio viešbučio, kuriame buvo apsistojusi JAV roko grupė, pradėjo būriuotis žmonės.
Stevenas Tyleris
Stevenas Tyleris / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Į atsisveikinimą su grupe ir jos lyderiu Stevenu Tyleriu susirinko ne tik jaunimas, bet ir vyresnio amžiaus gerbėjai, kurie užaugo klausydamiesi „Aerosmith“ dainų. Daugelis su savimi turėjo grupės plokšteles, nuotraukas ar tiesiog žurnalus „Žmonės“, kuriuose puikuojasi nuotraukos su grupės lyderiu. Merginos buvo pasipuošusios marškinėliais su grupės emblemomis.

Grupės nariai, kurie trečiadienio vakarą surengė įspūdingą šou „Siemens“ arenoje, vienas po kito išėjo į lauką, pozavo su gerbėjais ir sėdo į jų laukiančius automobilius. Paskutinis iš „Kempinski“ viešbučio išėjo S.Tyleris. Jį lydėjo apsauginis ir vienas iš asmenų, keliaujančių drauge su grupe. Šį kartą Stevenas pareiškė, kad nebus laiko asmeniškai įsiamžinti su juo. Gerbėjai turėjo galimybę nusifotografuoti kartu, kuomet jis pasirašinėjo ant jam duodamų daiktų.

VIDEO: „Aerosmith" atsisveikina su gerbėjais Vilniuje

Pasirašydamas ant žurnalų, kuriuos buvo atsinešusios gerbėjos, S.Tyleris paklausė, koks tai žurnalas. Paėmęs vieną į rankas net pavartė. Stevenas taip pat bučiavo savo gerbėjas ir juokavo, kad tai bučinys iš JAV.

„Žinutė gerbėjams? Man taip patiko šis miestas, kad aš norėčiau čia persikelti gyventi“, – portalui Žmonės.lt sakė S.Tyleris. Paklaustas, ar tai yra tik pokštas, ar jis rimtai tai padarytų, Stevenas tik nusišypsojo ir atsakė: „Aš visiškai rimtai. Prisiekiu“ ir parodė į dangų.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Aerosmith“ išvykimas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Aerosmith“ išvykimas

„Aš jūsų pasiilgsiu. Ačiū visiems. Aš jus myliu, viso“, – grupei merginų, su kuriomis apsikabino prieš lipdamas į automobilį, sakė Stevenas. Pozuodamas fotografams su iškeltu raudonos spalvos šaliku, ant kurio užrašytas žodis „Lietuva“, atlikėjas juokavo, kad tai verta žurnalo „Rolling Stone“ viršelio.

Grupė ketvirtadienio popietę privačiu lėktuvu išvyko į Maskvą, kur jų laukia dar vienas pasaulinio turo „Global Warming Tour“ koncertas gegužės 24 dieną.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Stevenas Tyleris
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Stevenas Tyleris
VIDEO: JAV roko dievų „Aerosmith" koncertas Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius