Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Bilotaitė susilaukė antro sūnaus: „Neapsakomas laimės ir pilnatvės jausmas“

Politikės Agnės Bilotaitės (37 m.) gyvenime – malonios permainos. Seimo narės šeimoje krykštauja antras sūnus.
Agnė Bilotaitė
Agnė Bilotaitė / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Džiugią žinią moteris pranešė socialiniame tinkle „Facebook“: „Palaiminti. Pagaliau susitikome ir pažvelgėme vienas kitam į akis. Ir nors pagal gydytojų planą mažylis turėjo gimti tik liepos pabaigoje, tačiau nusprendė, kad labai nori susipažinti su mumis anksčiau.

Neapsakomas laimės ir pilnatvės jausmas sulaukti dar vienos dangaus dovanos – sūnaus. Nuoširdi padėka Vilniaus gimdymo namų gydytojams ir personalui už jų profesionalumą ir atidą gimdymo metu.

Noriu ypatingai padėkoti gydytojai Elonai Tvaronavičienei ir akušerei Boženai Kačanovskai, kurių profesionalumo dėka gimdymo procesas vyko sklandžiai. Ačiū!“, – džiugia žinia dalijosi Agnė.

15min primena, kad politikė pirmagimio susilaukė 2017-ųjų vasarą, o sūnui suteikė hebrajų kilmės vardą – pavadino Jonu. Ir neslėpė, kad vaikelis jųdviejų šeimoje buvo itin laukiamas.

„Šis laikas – vienas geriausių gyvenimo momentų, patirčių. Ir dvasine prasme viduje – ramybė, pusiausvyra, atsirado kažkoks susikaupimas, ko anksčiau nebuvo per visą lėkimą, darbus“, – 15min yra sakiusi A.Bilotaitė.

Tiesa, moteris motinystės atostogose ilgai neužsibuvo – į darbą grįžo po pusmečio.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Agnė Bilotaitė
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Agnė Bilotaitė

„Situacija yra tokia, kad parlamentarės turi du mėnesius atostogų prieš gimdymą ir du mėnesius po. Kadangi aš nėščia dirbau iki paskutinės dienos, mano atostogos persikėlė po gimdymo. Dabar aš jau grįžau į darbus ir labai džiaugiuosi, kad šiuo metu Jonuko tėtis yra išėjęs tėvystės atostogų“, – LNK laidai pasakojo politikė.

Seimo narės teigimu, vaiko priežiūra dalintis kartu yra labai svarbu ir būtina. „Didžiausia atsakomybė yra užauginti gerą žmogų. Man tai naujas iššūkis. Motinystė man yra neatsiejama nuo pilnatvės“, – sakė Agnė.

Politikė apie šiltus jausmus verslininkui Gintui Petrui niekada daug neatviravo. Tiesa, porą jungia ne tik meilė, bet ir automobilių sportas. Prieš kelerius metus Agnė kartu su Gintaru dalyvavo Afrikos Dakaru vadinamose lenktynėse „Africa Eco Race“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius