Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Agnė Jagelavičiūtė „Skonyje“ įžvelgė slaptą sąmokslą tarp vyrų

„Pasipūtėliai“, – per laidos „Skonio“ filmavimą „Stiklių“ bendraturčiui Romui Zakarevičiui ir virtuvės šefui Liutaurui Čeprackui tėškė kolegė teisėja Agnė Jagelavičiūtė. Net ir atvėsusi po dramatiškos komandų kovų virtuvėje, Agnė neišsigina savo žodžių ir nesigaili dovanoto komplimento.
Agnė Jagelavičiūtė ir Romas Zakarevičius
Agnė Jagelavičiūtė ir Romas Zakarevičius / LNK nuotr.

„Taip, jie tikrai pasipūtę. Man atrodo, kad jie slapta treniruojasi su savo komandomis. Susitinka visi restoranų virtuvėse, gamina, gamina... Tai man truputį juokinga. Ar tikrai tos treniruotės padės?“, – klausia „Skonio“ teisėja.  

Agnė žvelgia dar giliau. „Man atrodo, kad tarp Romo ir Liutauro yra lengvas susitarimas eliminuoti mus, moteris... Bet žinot, kaip gyvenime būna – vieni planuoja, o kažkas iš tų planų juokiasi“. Pasak Agnės, jos abi su Kristina Brazauskiene į varžybas virtuvėje žiūri jausmingiau, moteriškiau. „O jiems, matosi, labai norisi suremti ietis. Pamažu krenta mūsų komandų nariai, o jų virėjų – tik daugėja“, – apmaudo neslėpė Agnė.

Pasak Agnės, vyrai gerokai persistengia. „Gyvenime vadovaujuosi taisykle „Negirk dienos be vakaro“, – „Skonio“ teisėjams vyrams Liutaurui ir Romui linki Agnė Jagalevičiūtė.

Sekmadienį 19.30 val. „Skonyje“  teisėjai ir jų komandos susirungs temoje „Pusryčiai“ – dar vienas virėjas turės palikti šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius