-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agnė Kuzmickaitė pristatė naują kolekciją vaikams

Agnės Kuzmickaitės dukrelei Leonardai žengiant į antruosius metus, dizainerė pamažu grįžta į įprastinį savo darbų ritmą ir vis labiau yra pastebima mados ir meno sferose. Vis dėlto, motinystės atostogų metu sėkmingai debiutavusi žaisminga jos vaikiškų drabužėlių linija, šiais metais ir vėl yra papildoma naujais modeliukais.
Drabužių kolekcija vaikams
Drabužių kolekcija vaikams / „Fotopastelė“ nuotr.

Šiais metais kaip niekad daug dėmesio sulaukęs Agnės Kuzmickaitės drugelis ir toliau išlieka saldus jos kūrybos prieskonis, o ne mažiau stiprus dizainerės charakteris atsispindi specialiai jai sukurtoje ir pagamintoje rožėmis kvepiančioje medžiagoje.

„Mes be galo džiaugiamės, kad Agnė nesustoja kurti vaikams, nors ir suprantame, kad vis daugiau dėmesio iš jos atima įprastinė dizainerės veikla ir mintyse besisukantys kur kas didesni projektai.  Susidomėjimas Agnės drabužėliais vaikams išlieka labai didelis, tad tikimės, kad mūsų draugystė tęsis dar ne vienerius metus“ – atviravo vaikiškų drabužėlių parduotuvės „Happeak“ sąvininkė Vaida Dambrauskė.

Gretos Skaraitienės nuotr./Agnė Kuzmickaitė
Gretos Skaraitienės nuotr./Agnė Kuzmickaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius