-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Agneta Gabalytė: „Kai nusikalsdavau, mama mane ne bardavo, o pamokydavo“

Būna atsiminimų, kurie tik praėjus daug laiko sukelia šypseną. Nemažai tokių prisiminimų turi ne kas kitas, o mamos. Ypač jei jų mažylis būna ne ramaus būdo. Štai Rositos Čivilytės dukra Agneta Gabalytė patikino, kad ji vaikystėje buvo tikra nenuorama.
Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė
Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Buvau padykus, bet nežinau, ar mamai buvau galvos skausmas, – portalui Žmonės.lt sakė Agneta, pakalbinta Mamos dienos proga. Galbūt galima sakyti, kad buvau sveikai padykusi. Žinoma, kaip ir visi vaikai, prikrėsdavau visokių išdaigų. Nebuvau rami. Priešingai – aktyvi, visur bėgiojanti, ieškanti naujų išmėginimų. Kiek atsimenu pati arba kiek pasakojo mama, kartais reikėdavo mane ir pagainioti.“

Nors Agneta vaikystėje prikrėtė įvairiausių išdaigų, vienas atsiminimas jos galvoje itin ryškus. Tiesiogine to žodžio prasme.

„Vieną kartą iš smalsumo padegiau virtuvės užuolaidas. Tas padegimas man pačiai buvo labai įdomus. Tuomet namuose buvau be mamos, su seneliais. Jie žiūrėjo televizorių, o aš, neturėdama, ką veikti, nusprendžiau išbandyti, kas būtų, jei prie plonos sintetinės užuolaidos priliesčiau degtuką. Užuolaida taip užsiplieskė, kad vos viskas nevirto dideliu gaisru“, – siaubą keliančią patirtį prisiminė Agneta. Ji patikino, kad kilus liepsnai atbėgo seneliai ir viską užgesino.

Agneta portalui Žmonės.lt pasakojo ir tai, kad mama ją bardavusi retai. „Žinoma, kad bardavo, jei ką padarydavau ne taip. Dažniausiai ji stengdavosi pamokyti ir diplomatiškai su manimi susitardavo. Turiu pripažinti, kad iš mamos gaudavau visokių pastabų“, – šmaikštavo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius