-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aida Žiliūtė spruko iš Lietuvos kartu su svetimais pinigais (papildyta gegužės 28 d.)

Stebuklas įvyko: 30 tūkstančių litų pasisavinimu įtariama buvusi dainininkės Indrės Zaleckytės-Indrayos (26) vadybininkė A. Žiliūtė susisiekė su galimai nukentėjusia mergina ir prakalbo apie susidariusią keblią situaciją. Tačiau skambutis Indrės nė kiek nepaguodė, nes Aida pareiškė nesijaučianti jai skolinga. Po šio skambučio praėjus kelioms dienoms, skandalingoji A. Žiliūtė paliko Lietuvą.
Aida Žiliūtė
Aida Žiliūtė / V. Ovadnevo nuotr.

Skolos grąžinti neketina

Apie savo bėdas, susijusias su buvusia vadybininke Aida, prabilusi dainininkė Indraya bent jau kol kas liko prie suskilusios geldos. A. Žiliūtei į rankas patekę atlikėjos projekte „Žvaigždžių vartai“ laimėti 30 tūkstančių litų tarsi ištirpo – nėra nei žadėto muzikos albumo, nei pinigų. Viešai paskelbusi, kad Aida nuo jos slapstosi ir neketina grąžinti ne sau priklausančių pinigų, Indraya buvusios vadybininkės buvo apkaltinta afera. „Po ilgos tylos Aida man vis dėlto pati paskambino. Tačiau pasakė, kad nesijaučia skolinga, nes esą investavo į mane nemažai pinigų. Maža to, išvadino mane visokiais žodžiais. Likau sukrėsta tokio pokalbio“, – sako I. Zaleckytė.

Mergina tik iš žurnalo „Privatu! + TV gidas“ sužinojo, kad jos buvusi vadybininkė išvažiavo iš Lietuvos ir tai dar labiau gali apsunkinti pinigų susigrąžinimą. „Net nenumaniau, kad ji gali sprukti. Manau, bus labai sunku atgauti man priklausančius pinigus. Turbūt nieko kita nelieka, tik kreiptis į teismą ir tokiu keliu išieškoti skolą“, – savo planus atskleidžia Indraya.

Išvyko dėl meilės?

A. Žiliūtė į siūlymus išdėstyti savo versiją dėl susiklosčiusios nemalonios situacijos nereagavo. O moteriai artimi šaltiniai patvirtino, kad Aida jau nebegyvena Lietuvoje. „Ji išėjo iš darbo vienoje įmonėje, kurioje iki tol dirbo, ir tapo meilės emigrante Olandijoje“, – sakė anonimu panoręs likti informatorius.

Susisiekėme su artima Aidos bičiule ir buvusia globotine Erika Klimenko-Taja (29). Moteris patvirtino, kad jos bičiulė išvyko iš Lietuvos. „Aida visai neseniai suorganizavo savo draugėms atsisveikinimo vakarėlį, į kurį pakvietė ir mane, tačiau nespėjau jame apsilankyti. Man gaila, kad A. Žiliūtė išvyko iš Lietuvos ir dabar turėsiu viena bičiule mažiau. Ar manęs neatbaidė nuo draugystės Aidos skandalai? Stengiausi per daug į juos nesigilinti, nes žinojau, jog tai Aidai nemaloni tema“, – sako Taja.

Iki išvykimo iš Lietuvos Aida dirbo restorane „Greenhall“ sostinėje. Prieš kelias savaites moteris savo darbdaviams pranešė, kad Olandijoje esą gavo geresnį darbo pasiūlymą, todėl nori emigruoti iš Lietuvos.
„Su Aida išsiskyrėme gražiuoju. Ir dabar su ja palaikome ryšius“, – sako restorano vadovas Robertas Petruitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius