-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aidai „partrenkus“ žmogų, Alanas policijai pagailėjo tūkstančio litų kyšio

LNK eteryje toliau tęsiasi Ramūno Rudoko žabangos, kurias jis kolegoms spendžia naujoje laidoje „Na, palauk!“.
Laidos filmavimas
Laidos filmavimas / LNK nuotr.

Dar gerokai prieš Zvonkaus nuotykius, kurių pabaigos vis nematyti, seksualiajai jo žmonai teko susidurti su netikėtu gyvenimo bendrakeleivio akibrokštu. Paaiškėjus faktui, kad kuklus juodaplaukis Deivydas turi nesantuokinį sūnų, Zvonkei teko mūru stoti už savo vyrą prieš tai deklaruojančią  moterį ir moterį bei vaiką ginantį advokatą. Visą šią istoriją netikėtai užfiksavo „Na, palauk“ vaizdo kameros, kurioms vėliau dainininkė prisipažino, kad išties buvo įsiutusi.

Tuo tarpu visiems dėl garsaus juoko pažįstamas Alanas Chošnau pateko į eismo įvykį, kurio metu buvo sužalotas jaunas ir perspektyvus Vilniaus verslininkas. Teisybės labui reikia atskleisti, kad patį įvykį sukėlė jo draugė ir vadybininkė Aida. Negano to, manyta, kad viešai su taure labai retai matoma moteris buvo neblaivi. Šaltiniai teigia, kad Alanas derėjosi su policija dėl lengvinančių aplinkybių, tačiau nesutiko mokėti vargano tūkstantėlio, kad išgelbėtų gyvenimo moterį iš bėdos.

 Kaip nutiko iš tikrųjų, sužinos tik naujos LNK laidos „Na, Palauk" žiūrovai. „Na, palauk!“ – šiandien, trečiadienį, 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius