-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Airijoje išgarsėjusią lietuvę manekenę Irmą Mali persekioja mįslinga buvusio mylimojo mirtis

Airijoje atnaujinta 2009 metais neva nusižudžiusio lietuvio Mariaus Simanaičio byla sulaukė atgarsio visoje Didžiojoje Britanijoje. Mat buvusi vyro mylimoji Irma Malinauskaitė – garsi Airijoje manekenė, šiuo metu draugaujanti su populiariu airių dainininku Danny O’Donoghue.
Irma Mali iš Lietuvos – Airijoje garsus modelis
Irma Mali iš Lietuvos – Airijoje garsus modelis / Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš trejus metus Marius Simanaitis buvo rastas kraujo klane su ginklu rankoje. Tada teismo medicinos ekspertai ir policija pareiškė, kad vyras nusižudė ir jokio tyrimo nebus. Tačiau tai neįtikino M.Simanaičio brolio Donato, rašo dailymail.co.uk. Jis trejus metus kovojo, kad būtų ištirtos įtartinos brolio žūties aplinkybės. 41-erių Donatui Simanaičiui pavyko pasiekti tikslą – teismas praėjusią savaitę atvertė žuvusio lietuvio bylą. Airijos policija atsisako komentuoti naują lietuvio žūties bylos posūkį. Naujas teismo procesas gali trukti keletą mėnesių.

Ši istorija kausto ne tik Airijos, bet ir Didžiosios Britanijos žiniasklaidos dėmesį. Buvusi Mariaus draugė, garsus Airijos modelis Irma Malinauskaitė (Airijoje žinoma kaip Irma Mali – red. past.), auginanti jųdviejų dukrą Nikoletą, dabar draugauja su dainininku Danny O’Donoghue. Jis yra vienas iš Didžiojoje Britanijoje itin populiaraus realybės šou „The Voice“ mokytojų. Irma ir Danny susitiko prieš ketverius metus. Įžymybių pora dažnai matoma kartu, 31-erių Danny savo 28 metų draugei negaili gerų žodžių. Paklaustas apie savo draugės išgyvenimus ir atnaujinamą žuvusio lietuvio bylą, Danny O’Donoghue pabrėžė, kad tai „asmeninis reikalas“.

Į Airiją – paskui mylimąjį

Marius Simanaitis ir Irma Malinauskaitė draugauti pradėjo Lietuvoje, rašo tiesa.com. Į Airiją vyras emigravo dar prieš Lietuvai įstojant į Europos Sąjungą. Irma pas jį atvažiavo maždaug po metų draugystės. Tada ji jau buvo nėščia. „Marius daug nepasakojo, kodėl jie su Irma išsiskyrė. Tiesiog sakė, kad gyvenimas pasuko skirtingais keliais. Jie toliau kartu augino dukrą. Irma su Danny pradėjo draugauti jau po to, kai išsiskyrė su Mariumi. Danny atrodo geras vaikinas. Jis kartu su Irma buvo atvykęs į Lietuvą, bendravo su mūsų tėvais, buvo mandagus“, – pasakojo Donatas Simanaitis.

Dirbo asmens sargybiniu

M.Simanaitis Airijoje dirbo asmens sargybiniu. Brolio teigimu, jis turėjo juodąjį kovų menų diržą. Tą dieną, kai buvo nužudytas, Donato tikinimu, Marius gavo stambią sumą eurų už darbą ir buvo geros nuotaikos. „Policija nepadarė nieko. Marius buvo rastas su ginklu, kuris turėjo duslintuvą, rankose. Neįmanoma, jog jis būtų galėjęs turėti tokį ginklą. Ant jo rankų nebuvo jokių šūvio žymių. Be to, ant kūno buvo kitų sužalojimų. Viskas, ko aš noriu, – tai teisingumas. Jeigu man reikės jo laukti 20 metų, aš lauksiu. Esu šimtu procentų įsitikinęs, kad mano brolis buvo nužudytas“, – kalbėjo D.Simanaitis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius