Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aistė Paškevičiūtė: laimėti galima ir loterijoje!

Televizijos laidų vedėja Aistė Paškevičiūtė tiesiog švyti – artėjant vasarai 25-erių mergina jau spėjo paatostogauti ir ruošiasi darbingam šiltajam sezonui. Maža to, ją džiugina ir tai, jog lietuviui pagaliau pasisekė laimėti loterijoje, kurioje ji dirba.
Aistė Paškevičiūtė
Aistė Paškevičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Gyvenu labai gerai. Vasaros atostogų neplanuoju, nes taip man išpuolė, kad aš visą kovo ir balandžio mėnesį atostogavau. Buvo viena didelė kelionė į tolimą kraštą – Filipinus. Apie ją nėra daug ką pasakoti, smagi kelionė ir tiek. Kita kelionė buvo trumpa, gimtadienio progą į Londoną (mergina gimė balandžio 20-ąją). Dabar, jei jau ir atostogausiu, labiausiai norėčiau į Nidą. Jokių užsienio kelionių neplanuoju, jau pavasarojau“, – šypsojosi šviesiaplaukė.

Aistės teigimu, jos vasara bus darbinga, tačiau pernelyg vargti neprivers. „Darbų per daug nebus, bet yra pora projektų. Dirbsiu viename projekte už kadro, kurį anksčiau pati vedžiau. Dar planuojame su televizija nesusijusį projektą. Kol kas nieko apie jį pasakoti negaliu, bet noriu išmėginti save kitoje srityje – ši mintis mane labai džiugina“, – intriguodama slapukavo televizijos laidų vedėja.

Prieš tai kurį laiką ekrane nebuvusi A.Paškevičiūtė jau porą mėnesių darbuojasi naujoje tarptautinėje loterijoje „Vikingų loto“. „Kol kas konkrečių naujų planų su televizijomis neturiu, jie ne nuo manęs priklauso. Bet dirbu savo loterijoje. Joje trečiadienį lietuvis laimėjo 5,5 mln. Lt. Taigi visai nesiskundžiu ten dirbdama, nors ir ne mano pinigai, bet jausmas tikrai labai malonus! Dažnai pasitaiko skeptikų, kurie sako: „Ai, nieko čia negalima tose loterijose laimėt“, o pasirodo galima!“ – linksmai kalbėjo mergina. Ji prasitarė, kad pati įstatymiškai negali mėginti laimės loterijoje. Tačiau azarto A.Paškevičiūtė pasisemia iš pokerio. „Pokeris – ne tik loterija, tai kitoks pinigų išlošimo būdas, bet tai – arčiausiai lošimų srities“, – sakė ji.

Šokių projekte jau dalyvavau, ačiū.Šokėjams linki sveikatos

2009-aisiais A.Paškevičiūtė su šokėju Arturu Bajor dalyvavo projekte „Šok su manimi“, tačiau dėl merginos traumos pora jį paliko. Televizijos laidų vedėja tikino nejaučianti noro sugrįžti ant parketo. „Šokių projekte jau dalyvavau, ačiū. Aš manau, kad antrą kartą projekto rengėjams manęs nederėtų kviesti, juolab kad dėl traumos nenorėčiau vėl varžytis šokių konkurse. Manau, kad kiek man lemta, sudalyvavau, tegu ateina nauji, dar nesusitraumavę žmonės. Linkiu visiems sveikatos, nes iš tiesų tai labai sunkus darbas“, – teigė A.Paškevičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius