-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Marija Chlebopaševaitė-Vaidilė tapo mama: „Dėkoju vyrui už tai, kad gimdė kartu“

Aktorė Marija Chlebopaševaitė-Vaidilė su vyru Kęstučiu Vaidila džiūgauja sulaukę naujo šeimos nario. Jiems gimė pirmagimis sūnus.
Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė
Kęstutis Vaidila ir Marija Chlebopaševaitė / Beno Nevanglausko nuotr.

Naujieną apie šeimos pagausėjimą Marija pranešė socialinėje erdvėje. Čia atskleidė ir sūnaus vardo.

„Į šį pasaulį atėjo mūsų Angelas Gabrielius. Aukštas kaip tėvelis ir labai stiprus. Mylim jį iki begalybės... Gimdymas – tai yra tai, ką supras tik moterys... Tai su niekuo nepalyginama patirtis. Ir kas pasakys, kad pasaulyje nėra stebuklų?

Tai, kas įvyko iš sekmadienio nakties į pirmadienį, ir buvo mano pats didžiausias lig šiol patirtas stebuklas. Dėkoju savo vyrui Kęstučiui už tai, kad gimdė kartu. Jo buvimą šalia jaučiau kaip niekad. Ši patirtis mus dar labiau suartino. Nekantrauju, kada jį galės pamatyti jo nuostabieji seneliai...“ – instagrame džiugia žinia pasidalijo aktorė.

Ieva.passion Photography nuotr./Marija Chlebopaševaitė – Vaidilė
Ieva.passion Photography nuotr./Marija Chlebopaševaitė – Vaidilė

Naujiena, kad laukiasi, aktorė praeitų metų gruodį pasidalijo feisbuke. Jautrų tekstą apie užgimusią gyvybę lydėjo ir fotosesijos akimirka.

„Esu neapsakomai dėkinga Visatai už šią dovaną. Su daugybe kilusių klausimų atėjo dar daugiau atsakymų... Apie tai, kas, iš tikrųjų, svarbu šiame gyvenime ir, kas visai nėra svarbu, o tik buvo dėl kažkokių neaiškių priežasčių sureikšminta ir susvarbinta... Viskas, kas natūralu, tas tikra", – rašė moteris.

Kaip rašė Marija, jai suteikta privilegija ir galimybė išnešioti savyje vaikelį – pati tikriausia, daugiau į nieką kitą nepanaši.

„Ir kol tu to nepatiri, suvokti tai, kad ir labai norėtumei, yra beveik neįmanoma... Čia vienas iš tų dalykų gyvenime, kurio neįmanoma suprast nepatyrus...Jeigu per moterį gali ateiti nauja gyvybė, ji neginčytinai yra antra po Dievo", – rašė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius