-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Violeta Mičiulienė laikėsi kiaušinių dietos

Pavasaris atėjo – dietos prasidėjo! Laidoje „Negaliu tylėti“ savo dietomis ir paslaptimis, kaip sulieknėti, pasidalins žymios moterys, o kultūrizmo ir fitneso treneris rodys pratimus, kurie padės padailinti kūno linijas.
Vioneta Mičiulienė ir Audronė Usonienė
Vioneta Mičiulienė ir Audronė Usonienė / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

„Iš ryto trys kiaušiniai, per pietus trys kiaušiniai, vakare trys kiaušiniai“, - savo dietą atskleidė linksmoji renginių vedėja aktorė Violeta Mičiulienė.

Tvyro nuomonė, jog norint suplonėti, reikia turėti geležinę valią. O 30-ties kilogramų atsikračiusi gydytoja Alma Mieliauskienė tikino, jog jos visiškai nereikia.

„Tiesiog reikia malonumo ir supratimo, kas yra tavo svoris“, – dėstė knygos apie dietas autorė.

Gydytoja, akušerė, ginekologė Audronė Usonienė sakė, kad svoris yra įgimtas dalykas ir yra žmonių, kurie norėdami būti liekni turi visą gyvenimą save varžyti.

„Žinoma, galbūt būtų gražiau, jeigu aš būčiau plonesnė, bet man tekėti nebereikia, kitaip tariant - mano neršimo laikas jau praėjo“, – šypsojosi garsi gydytoja.

Pasibeldus pavasariui, vis daugiau žmonių ėmė varstyti ir sporto klubų duris. Pratimus, kurie gali padailinti moteriškas kūno linijas, tiesiai laidos studijoje pademonstravo kultūrizmo ir fitneso treneris Andrius Pauliukevičius.

Ar iš tikrųjų valgant kugelį ir cepelinus galima atsikratyti antsvorio, sužinosite jau šį trečiadienį 18 val. 55 min. pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius