Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriai Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn pasuko skirtingais keliais: „Reikia paleisti pačius mylimiausius“

Serialų „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“ aktorius Tomą Vaškevičiūtę ir Tadą Gryn buvo galima pastebėti kartu ne tik filmų aikštelėje, bet ir romantiškai laiką leidžiančius įvairiuose renginiuose. Šiltus jausmus vienas kitam daugiau nei 5-erius metus puoselėję mylimieji apie savo santykius niekada neatviravo. Visgi jie pasuko skirtingais keliais, praneša 15min.
Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn
Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn / 15min nuotr.

15min T.Gryn patvirtino šią žinią, tačiau plačiau komentuoti atsisakė. Anot jo, tai jau sena, nebeįdomi tema.

Socialiniame tinkle apie iširusius poros santykius užsiminė ir Toma Vaškevičiūtė. Ji minėjo, kad gyvenime reikia paleisti mylimus žmones, su tuo susitaikyti ir ryžtingai toliau žengti gyvenimo keliu.

„Ko išmokau per šitą Kristaus amžių? Stipriai mylėti, o taip. Meilę jausti ir auginti kaip nesibaigiantį šaltinį, paleisti pačius mylimiausius. Kol kas tai buvo sunkiausia pamoka. Galų gale ji tampa savotiška dovana, bet tam reikėjo daug kantrybės ir nuolankumo“, – gimtadienio dieną instagrame rašė T.Vaškevičiūtė.

View this post on Instagram

Kinijoje jau mano gimtadienis. Naktis. Guliu su sraigės seilių kauke ir žinoma - daug mičių. Apie Meilę, apie Laiką, apie Kūrybą, apie Gyvenimą iš esmės. Dar mano draugė @jjazzu dainuoja per kinišką kolonėlę “we are getting older my Love” Ko išmokau per šitą Kristaus amžių? Stipriai mylėti, o taip. Meilę jausti ir auginti kaip nesibaigiantį šaltinį, paleisti pačius mylimiausius. Kol kas tai buvo sunkiausia pamoka. Galų gale ji tampa savotiška dovana, bet tam reikėjo daug kantrybės ir nuolankumo. Su laiko tėkmės greitumu dar nesusitaikau, bet vis daugiau bunu akimirkoje tokia kokia ji yra, išmokau jai nesipriešinti, tekėti laiku taip kaip jis tai daro. Kūrybą pažabojau ir prisijaukinau. Išmokau kurdama patirti tikrą džiaugsmą ir lengvumą. Žodžiu ir vėl - joje nebeliko kančios ar sunkumo. Tik žaidimas, vaizduotė, istrijos, laimė turėti pašaukimą, įkvėpimą, sraigių seilių kaukę prieš premjerą kažkur kitam pasaulio krašte ir dėkingumą kad tai vyksta. Kūnas ir dvasia vis labiau mano rankose, įgyja tas formas ir erdves, kurias pati pasirenku, kokias siūlo dabartis. Gyvenimas toks įdomus, kartais - dėsningas ir banalus. Kelionė, šilko kelias. Ačiū iki ašarų, mano palydovai!!! Mano širdies ežeras pilnas meilės Jums. Šiandien esu Kristaus amžiaus, aplinkybės kaip 17kos, tik esu šiek tiek gražesnė, stipresnė ir jau žinau kaip viskas laikina, kaip myliu gyvenimą, toks koks yra. Šiandien turiu daug švelnumo ir susitaikymo, labai daug energijos, kuria noriu su Jumis dalintis. Myliu, bučiuoju, T. ❤️ Photo - @shootingactress make up - @oneida_kunsunga #birthday #birthdaywishes???? #thankyou #silkroad

A post shared by Toma Vaškevičiūtė (@tomavaskeviciute) on

15min primena, kad kartu serialuose pagrindinius vaidmenis filme įkūnijusiems T.Vaškevičiūtei ir T.Gryn teko vaidinti susituokusią porą, kuri išgyveno šeimyninę krizę – jiedu nebesuprato vienas kito, trumpus pokalbius baigdavo audringais ginčais ir nesutarimais.

„Filmuotis drauge yra geras jausmas – esame geri kolegos, nemažai dirbame kartu“, – anksčiau sakė T.Vaškevičiūtė.

Aktorė pasakojo nejautusi jokios įtampos ar tuo labiau vargo dėl to, kad tekdavo filmuotis kartu su mylimuoju, o ir galimybėmis repetuoti namuose nesinaudojo.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Toma Vaškevičiūtė ir Tadas Gryn

Tiesa, nors ir vaidino sutuoktinius, T.Vaškevičiūtė ir T.Gryn apie realius planus tuoktis niekada nekalbėjo, tačiau kartu jau buvo įsigiję ir nuosavus namus.

„Tai yra mūsų reikalas“, – sakė T.Gryn.

Tiesa, Tadas tikino niekada nepavydėjęs mylimosios. Net ir tada, kai jai tekdavo vaidinti nuogai.

„Mes vienas kitam tokiose situacijose palinkime patirti kuo daugiau malonumo. Be to, bučiuotis su kitu žmogumi gali visiškai legaliai, nes tai juk vaidyba“, – Tadui antrino Toma.

Ji tikino pavydo apskritai nepakenčianti, todėl niekada nepavydėtų širdies draugui: „Pavydas yra nesąmonė, net jeigu yra kita moteris ar kitas vyras. Dabar manau, kad galėčiau atleisti už neištikimybę“, – anksčiau pasakojo Toma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius