-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktoriaus Andriaus Bialobžeskio ir Lauros Kurlinskaitės vestuvės: nuotakai – dviguba šventė

Aktorius Andrius Bialobžeskis (50) ir scenaristė Laura Kurlinskaitė (41) savo artimą ryšį sutvirtino meilės priesaika. Trečiadienį Vilniaus santuokų rūmuose įvyko poros vestuvės.
Lauros Kurlinskaitės ir Andriaus Bialobžeskio vestuvių akimirka
Lauros Kurlinskaitės ir Andriaus Bialobžeskio vestuvių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Jaučiamės labai ramūs ir atsipūtę, jaudulio tikrai nėra, esame brandūs žmonės“, – 15min prieš ceremoniją sakė L.Kurlinskaitė.

Pora sako tiesiog abu supratę – laikas vestuvėms, o jų abu norėję kuklių, be pompastikos.

Apie tai, kad joms ruošiasi, bičiuliams pranešė dar 2017-ųjų spalį, tuomet abu pakeitė savo santykių statusą feisbuke ir paskelbė apie įvykusias sužadėtuves.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė

„Taip padarėme vien todėl, kad visi žinotų, kad mes iš anksto planuojame vestuves. O pačių sužadėtuvių ypatingų nebuvo – esame du suaugę žmonės, todėl nusprendėme, kad būtų teisinga įteisinti savo santykius“, – 15min pasakojo L.Kurlinskaitė.

Santuokai pora pasirinko rugpjūčio pirmąją. Laurai ši diena ypatinga ne tik dėl vestuvių su mylimu žmogumi – trečiadienį ji švenčia ir savo 41-ąjį gimtadienį.

Gimtadienio dieną paminėti ir vestuves pora pasirinko neatsitiktinai. Pasak L.Kurlinskaitės, tai buvo jos iniciatyva, o ji kilo iš praktiškumo. „Bandžiau nušauti du zuikius vienu metu. Pagalvojau, kad vyras niekuomet nepamirš vestuvių metinių“, – linksmai kalbėjo ji.

„Tiesiog taip nusprendėme. Nesiruošėme vestuvėms, nenorėjome jų prabangių, prašmatnių. Tiesiog pasiimsime santuokos liudijimą, o vakare surengsime vakarėlį paties artimiausiems žmonėms, jų bus apie 20“, – sakė nuotaka.

Tiek jai, tiek A.Bialobžeskiui tai – antra santuoka, abu jie turi atžalų iš ankstesnių santykių: Laura augina 12 metų Lėją, Andriaus dukrai Agotai – 28-eri.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė

Nesureikšminti L.Kurlinskaitė nusprendė ir vestuvinio drabužio, todėl ceremonijai pasirinko ne baltą, o pilką suknelę, kurią atsisiuntė internetu.

A.Bialobžeskis vilkėjo lino karaliumi vadinamo dizainerio Giedriaus Šarkausko siūtą baltą kostiumą.

Poros santuokos liudininkais tapo rašytojas Alvydas Šlepikas ir žurnalistė, gera Lauros bičiulė Margarita Vorobjovaitė. Savo santuoką jaunavedžiai užtvirtino lietuvių juvelyro kurtais žiedais, Lauros ranką papuošė geltono, o Andriaus – balto aukso papuošalai.

Po vestuvių Laura pasirinko vyro pavardę ir tapo Bialobžeskiene.

Kol kas pora medaus mėnesio neplanuoja ir povestuvinę kelionę atideda rudeniop – tuomet ketina drauge išvykti pailsėti į Nicą. O dabar kartu vyks į Nidą, kur Andriaus laukia filmavimo darbai.

Būtent filmavimai ir suvedė juos. Dar prieš ketverius metus, filmuojant filmą „Moterys meluoja geriau“, jiedu susipažino filmavimo aikštelėje, tuomet L.Kurlinskaitė dirbo režisieriaus asistente.

„Draugauti pradėjome prieš pusantrų metų. O tuomet nei abejonių, nei diskusijų nebekilo“, – šypsodamasi sako L.Kurlinskaitė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Andrius Bialobžeskis ir Laura Kurlinskaitė

Andrius Bialobžeskis – aktorės Kazimieros Kymantaitės anūkas – puikiai žinomas teatro ir kino meno gerbėjams, taip pat serialų žiūrovams.

Už vaidmenį Kristijono Vildžiūno filme „Kai apkabinsiu tave“ 2011 metais jis buvo apdovanotas „Sidabrine gerve“ kaip geriausias aktorius.

2004-aisiais A.Bialobžeskis įvertintas „Auksiniu scenos kryžiumi“ už geriausią antraplanį vaidmenį spektaklyje „Užsispyrėlės tramdymas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius