-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Akvilina Ubartaitė savo bičiulius islandus „Gus Gus“ Vilniuje nuvedė pašėlti į naktinę Islandijos gatvę

Tikriausiai sunku būtų rasti Lietuvoje bent vieną elektroninės muzikos gerbėją, kuris nebūtų girdėjęs apie islandų duetą „Gus Gus“. Modelis Akvilina Ubartaitė yra ne tik didelė šios grupės muzikos gerbėja – pažintis viename muzikos festivalyje per metus virto tvirta merginos ir „Gus Gus“ draugyste. Tad garsiesiems islandams antradienį atvykus į Lietuvą pažįstamų toli ieškoti neprireikė.
Högnis Egilssonas, Akvilina Ubartaitė ir Danielis Agustas
Högnis Egilssonas, Akvilina Ubartaitė ir Danielis Agustas (priekyje) / Asmeninio albumo nuotr.

„Pirmą kartą mūsų keliai susikirto per „Draugų“ festivalį praėjusiais metais Palangoje. Susipažinome ir toliau gražiai palaikėme ryšius socialiniame tinkle. Visada yra smagu turėti pažinčių įvairiuose pasaulio kampeliuose. Antradienį Danielį Agustą ir Högnį Egilssoną pasiėmėme iš Trakų (čia duetas koncertuos trečiadienį – red. past.), atvykome į Vilnių ir aprodėme jiems sostinę. Kiti grupės nariai buvo pavargę po kelionės, todėl liko ilsėtis. Leidome vakarą Islandijos gatvėje (juokiasi), o šiandien (trečiadienį) sugalvojome, kad būtų šaunu pasigražinti ir užsukome į „UFF Square“ saloną pas Valerijų Gigevičių“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Akvilina.

A.Ubartaitės teigimu, salone grupės nariai kažkokių ypatingų paslaugų nenorėjo – jiems buvo patrumpinti plaukų galiukai ir padailinta barzda.

„Dabar atsinaujinę ir pasigražinę jie yra pasirengę vakare lipti į sceną ir surengti šou. Kaip tik šiuo metu esame Trakuose, kur yra tikrinama garso kokybė šio vakaro pasirodymui“, – kalbėjo iš reklamų žiūrovams puikiai pažįstama mergina.

Akvilina prisipažino, kad žinojo vos keletą grupės dainų, kuomet susipažino su „Gus Gus“. 

„Po pažinties pradėjau domėtis jų muzika. Dabar labai drąsiai galiu teigti, kad esu jų gerbėja. Dievinu jų muzika, nes „Gus Gus“ dainų tekstai yra prasmingi, kuriami ne pagal kažkokią klišę. Įdomu tai, kad Islandijoje yra vos 300 tūkstančių gyventojų, o kas antras yra talentingas. Esu labai laiminga, kad man teko garbė su jais susipažinti: kuo pasaulyje daugiau tokių talentingų žmonių, tuo smagiau gyventi“, – kalbėjo A.Ubartaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Akvilina Ubartaitė ir Högnis Egilssonas
Asmeninio albumo nuotr./Akvilina Ubartaitė ir Högnis Egilssonas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius