Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ali ir Patricijos Gadžijevų šokoladinės gimtadienyje – įspūdingi desertai ir garsūs jų gurmanai

„Tokie gražūs, kad net gaila valgyti!“ – tai frazė, kuri ne kartą nuskambėjo šokolado meistro Ali Gadžijevo ir jo žmonos Patricijos įkurtos šokoladinės penktojo gimtadienio šventėje.
Veronika Montvydienė su dukra, Ali ir Patricija Gadžijevai su sūnumi, Karolina Meschino, Gabrielė Martirosianaitė
Veronika Montvydienė su dukra, Ali ir Patricija Gadžijevai su sūnumi, Karolina Meschino, Gabrielė Martirosianaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pasveikinti Vilniuje esančios „Ali šokoladinės“ su mažuoju jubiliejumi bei paragauti pavasario-vasaros sezonui specialiai sukurtų naujų skonių desertų susirinko būrys saldumynų gurmanų.

Į renginį atvyko Laura ir Šarūnas Mazalai, Martynas Praškevičius, Veronika Montvydienė su dukra, Karolina Meschino, Agnė Gilytė, Gabrielė Martirosianaitė, Žilvinas Grigaitis, Simona Albavičiūtė ir daugelis kitų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ali Gadžijevas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ali Gadžijevas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./5-ojo „Ali šokoladinės“ gimtadienio akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./5-ojo „Ali šokoladinės“ gimtadienio akimirka

Moderniais desertais jau penktus metus stebinantis šokolado meistras Ali Gadžijevas sako, kad jam, kaip ir bet kuriam savo srities profesionalui, šiame darbe labiausiai patinka pranokti patį save.

„Kiekvieną sezoną su komanda pristatome naujus skonius ir modernias desertų formas, kas man visada yra iššūkis, nes kaskart noriu sukurti kažką dar ypatingesnio, nei buvo iki šiol. Iš kitos pusės, šis kūrybinis procesas man labai malonus, nes kurdamas gardžias naujoves įsivaizduoju žmones, kuriems kiekvienas desertas taps gabalėliu laimės“, – sako Ali.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./5-ojo „Ali šokoladinės“ gimtadienio akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./5-ojo „Ali šokoladinės“ gimtadienio akimirka

Šokoladinės gimtadienio vakaro metu A.Gadžijevas dėkojo visiems ištikimiems klientams, artimiesiems ir draugams, kurie paskatino jį imtis šio verslo.

„Bet labiausiai dėkoju savo žmonai Patricijai – penkerius metus kentėjo, daug negrįžtų vakarų, daug naktų išdirbtų kartu. Sakoma, kad už kiekvieno sėkmingo vyro stovi mylinti, švelni, bet stipri ir protinga moteris. Ačiū tau labai“, – šypsojosi A.Gadžijevas.

Su moderniu menu dažnai tapatinami desertai gimtadienio proga buvo patiekti naujos paveikslų ekspozicijos fone: gimtadienio proga šokoladinės erdvėje paveikslus iš serijos „Art Makes Me“ pristatė tapytoja Kamilė Lukrecija Lukošiūtė. Pati menininkė sakė, kad būnant vos 19-os, atsidurti su savo darbais tokioje erdvėje jai yra didelis įvertinimas. „Esu dėkinga, kad remiate meną ir atrandate jam vietos. Man tai labai svarbu“, – sakė ji.

Žiūrėkite galeriją:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius