Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alpakų vilnos gaminių parduotuvės atidaryme garsios moterys domėjosi gamtos įkvėpta mada

Trečiadienį prekės ženklas „Alpacos“ pakvietė į parduotuvės atidarymo vakarėlį. Kviestinių viešnių laukė pažintis su žiemai skirta drabužių ir namų aksesuarų kolekcija. Žinoma stilistė ir tinklaraštininkė Vikorija Šaulytė renginyje papasakojo, kaip derinti alpakų vilnos drabužius, ir pristatė tris skirtingus įvaizdžius.
Kristina Kaikarienė, Anžela Adamovič-Gečienė, Sandra Šernė, Karina Stungytė
Kristina Kaikarienė, Anžela Adamovič-Gečienė, Sandra Šernė, Karina Stungytė / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Mada

Vakaro metu prekės ženklo gimimą prisiminė jo įkūrėjas Kęstutis Kuoras. Verslininkas prieš dešimtmetį keliavo po Pietų Ameriką ir ten sutiko įspūdingą, žavų ir labai mielą gyvūną alpaką. Pažintis taip įkvėpė, kad sugalvojo Lietuvoje prekiauti alpakų vilnos gaminiais. Į parduotuvę atkeliaujantys gaminiai gimsta ne tik Lietuvoje, bet ir tolimojoje Peru.

Į Vilniaus senamiestyje įsikūrusią parduotuvę atvyko dainininkė Ingrida Martinkėnaitė, aktorė Karina Stungytė, modelis ir laisvalaikio drabužių kūrėja Simona Starkutė, dizainerė Sandra Šernė, vedybų planuotoja Dovilė Urbanaitė, grožio salono vadovė bei vizažistė Kristina Ivanova, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, aktorė Oneida Kunsunga-Vildžiūnienė, dainininkė Anžela Adamovič-Gečienė, mados mylėtoja Inidė Jasnauskaitė, žurnalo „L’Officiel Lithuania“ prodiuserė Elena Puidokaitė-Atlanta.

Atidarymo svečiai – galerijoje:

„Netikėjau, kad iš alpakų vilnos galima padaryti tiek daug produktų. Šiuos gaminius galima ne tik derinti su jau turimais drabužiais, bet ir maišyti tarpusavyje. Jie labai dera prie džinsų, klasikinių kelnių ar švarkų – tą parodžiau ir pristatytuose įvaizdžiuose. Šiltas, tačiau leidžiantis odai kvėpuoti, nesiveliantis – universalumas drabužiuose mane visuomet žavi“, – kalbėjo vakaro stilistė V.Šaulytė. Jai labiausiai patiko pončas, įvairių spalvų šalikai ir šilti, tačiau labai lengvi paltai.

Kviestiniai svečiai apžiūrėjo dar dažais kvepiančią parduotuvę ir lentynose esančius alpakų vilnos šalikus, paltus, pirštines, kepures, megztinius, sukneles, kelnes, pončus. Į renginį atvykusios mamos domėjosi ir drabužiais vaikams.

Organizatorių nuotr. /Parduotuvės atidarymo akimirka
Organizatorių nuotr. /Parduotuvės atidarymo akimirka
Organizatorių nuotr. /Parduotuvės atidarymo akimirka
Organizatorių nuotr. /Parduotuvės atidarymo akimirka

Nors Lietuvoje alpakų vilnos drabužiai dar yra naujiena, K.Kaikarienė juos atrado prieš šešerius metus. Tiesa, moteris apsipirkdavo Italijoje ir, kaip tikina, kai kuriais iš jų džiaugiasi iki šiol.

S.Šernė sakė taip pat turinti keletą alpakų vilnos gaminių. Vienas tokių – itin mėgstamas laisvalaikio kostiumėlis, kurį moteris visuomet vežasi į kalnus slidinėjant.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius